The chase: Πρωτιά με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε χθες το τηλεπαιχνίδι
Media

The chase: Πρωτιά με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε χθες το τηλεπαιχνίδι

The chase: Με ποσοστό 17,9% στο δυναμικό κοινό 18-54, το τηλεπαιχνίδι του MEGA που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου κυριάρχησε στη ζώνη μετάδοσής του έναντι όλων των προγραμμάτων του ανταγωνισμού.

Την καταδίωξη γνώσεων μεταξύ παικτών και Chaser παρακολούθησαν 555.758 τηλεθεατές, με την κάλυψη να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι το "The Chase", σε επιμέρους κοινά, ξεπέρασε το 20%.

Το κυνήγι ερωτήσεων και απαντήσεων συνεχίζεται καθημερινά στις 18:30, στο MEGA, στο πιο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι της χρονιάς.

Να θυμίσουμε πως η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε σήμερα στην εκπομπή Πάμε Δανάη: «Είχα κάποιες προτάσεις πριν από το “Just the 2 of us”, πήγαινα, ήξερα όμως ότι δεν θα το κάνω. Δεν ήταν φόβος, ήταν η ανασφάλεια για το αύριο και το ότι εγώ εκεί ήμουν πάρα πολύ καλά. Εκεί που ήμουν στο Τηλεάστυ μου και ήμουν ευτυχισμένη, ήρθε το J2US, που ήταν μια παράλληλη τηλεοπτική δράση. Πίστευα ότι μπορώ να τραγουδήσω καλά, πήγα εκεί και το διασκέδασα τρομερά γιατί δεν είχα στόχο. Μπήκα σε μεγάλα πλατό, μου άρεσε και αυτό, δεν το πίστευα. Το ζούσα, το διασκέδασα και μετά έφτασα χωρίς να το καταλάβω στον τελικό».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved