The Bachelor: Εκνευρισμένη η Αθηνά New York με τα δημοσιεύματα ότι χώρισε από τον Αλέξη Παππά
Media

The Bachelor: Εκνευρισμένη η Αθηνά New York με τα δημοσιεύματα ότι χώρισε από τον Αλέξη Παππά

The Bachelor: Μπορεί αυτό το ζευγάρι να μας έχει μπερδέψει αρκετά, όμως η Αθηνά New York πού και πού τολμά να αντιδράσει μέσα από τα social media για όσα λέγονται και γράφονται για εκείνη και τον Αλέξη Παππά

Και λέμε "μας μπέρδεψαν" γιατί δεν πρόλαβε να ρίξει αυλαία το φετινό The Bachelor και η Αθηνά New York έφυγε για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν είδαμε ούτε μία δημόσια εμφάνισή τους πριν την αναχώρησή της. Ούτε εκδηλώσεις έρωτα και θαυμασμού του ενός προς τον άλλον.

Λογικό είναι λοιπόν κάποιοι να υπήρξαν δύσπιστοι ως προς την πραγματική σχέση που τους συνδέει.

Γιατί μπορεί η Αθηνά New York με το κέφι, το μπρίο και τον αυθορμητισμό της να κέρδισε την καρδιά του Αλέξη Παππά ο οποίος και της χάρισε το μονόπετρο, χρήζοντάς την βασίλισσα της καρδιάς του, όμως αυτή η εικόνα δεν συνάδει καθόλου με τον αποχωρισμό τους που ήρθε μόλις λίγες μέρες μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ούτε τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων δεν πρόλαβαν να περάσουν μαζί.

Όπως και να έχει, η Αθηνά New York έσπευσε να πείσει άπαντες πως όσα γράφονται και λέγονται τελευταία περί χωρισμού της με τον Αλέξη Παππά δεν έχουν καμία υπόσταση.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά ανάρτησε ένα δημοσίευμα που κάνει λόγο για χωρισμό του ζευγαριού και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ καν να περιηγηθώ στη Google χωρίς να δω ένα νέο άρθρο γραμμένο για εμένα. Τόσα πολλά ψέματα στα άρθρα. Τώρα καταλαβαίνω κάπως πως νιώθουν όλοι αυτοί οι celebrities».

Μένει τώρα να δούμε αν η Αθηνά θα επιστρέψει στην αγκαλιά του Αλέξη Παππά ή αν το "μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται" θα ισχύσει και στη δική τους ιστορία αγάπης.

Δείτε την ανάρτηση της Αθηνάς New York:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved