Πάνος Νάτσης: Συγκλονίζει ο Πάνος Κατσαρίδης  - «Η Ταβουλάρη μου ανακοίνωσε τον θάνατό του»
Media

Πάνος Νάτσης: Συγκλονίζει ο Πάνος Κατσαρίδης - «Η Ταβουλάρη μου ανακοίνωσε τον θάνατό του»

Ο Πάνος Κατσαρίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των «Θεατρικών Σκηνών», δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Νάτσης, όπως είπε στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Το τραγικό γεγονός το έμαθε από την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Η ηθοποιός τον κάλεσε και του είπε ότι έχει να του ανακοινώσει κάτι δυσάρεστο. Ο ίδιος πίστευε πως μάλλον κάποιος ηθοποιός είχε κολλήσει κορονοϊό και της απάντησε πως αντιμετωπίζεται αυτό.

«”Είναι το μόνο πράγμα που δεν αντιμετωπίζεται”, μου είπε. Έπεσα από τα σύννεφα…», αποκάλυψε ο κ. Κατσαρίδης.

«Είναι μόνο 48 ώρες που έχουμε χάσει ένα δικό μας άνθρωπο, ένα καταπληκτικό συνεργάτη και φίλο. Αυτό το πράγμα δεν παλεύεται… Τα παιδιά αυτά εδώ και τρία χρόνια που κάναμε την παράσταση με τον Γιώργο Καπουτζίδη (σ.σ: η παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!») είναι μία οικογένεια. Μία παρέα παιδιών που ξεκίνησαν μαζί και παράλληλα με το έργο παιζόταν και η δική τους. Είχαν τον φίλο τους λίγες ώρες πριν και ο Πάνος δεν είναι πια κοντά μας», είπε.

Ο Πάνος Νάτσης ήταν στο cast της νέας σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο «Σέρρες». Όπως είπε ο κ. Κατσαρίδης, ο Πάνος Νάτσης είχε δεχτεί πολλές προτάσεις, μεταξύ αυτών μία πρόταση να ερμηνεύσει ένα πολύ ωραίο ρόλο στο Εθνικό Θέατρο.

«Περίμενε πως και πως να βγει η σειρά στον αέρα. Θα τον δούμε και θα συγκινηθούμε πολύ…».

Το τι θα γίνει με την παράσταση στην οποία έπαιζε ο ηθοποιός δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, καθώς το πένθος είναι βαρύ.

«Είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε σε δεύτερο χρόνο», είπε ο κ. Κατσαρίδης.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved