Πάνος Νάτσης: Κατέρρευσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στη σκηνή-«Είναι η πρώτη παράσταση χωρίς τον Πάνο…»
Media

Πάνος Νάτσης: Κατέρρευσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στη σκηνή-«Είναι η πρώτη παράσταση χωρίς τον Πάνο…»

Απαρηγόρητος ο Γιώργος Καπουτζίδης από τον θάνατο του Πάνου Νάτση. Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του επί σκηνής.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (29-01) στο κέντρο της Αθήνας και καθώς επέστρεφε στο σπίτι του έπειτα από διασκέδαση, έχασε τη ζωή του ο Πάνος Νάτσης.

Η μηχανή που οδηγούσε ο ηθοποιός συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στη κέντρο της Αθήνας και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατό του.

Οι φίλοι και οι συνάδερφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχει φύγει από τη ζωή ο 31χρονος ηθοποιός.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος είχε χρίσει για πρωταγωνιστή του στη νέα του σειρά "Σέρρες" τον εκλιπόντα και συνεργάζονταν μαζί και στο θέατρο και στην παράσταση "Όποιος θέλει να χωρίσει... Να σηκώσει το χέρι του", αρχικά δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, όμως χθες, Κυριακή 30 Ιανουαρίου μετά το τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» που πρωταγωνιστεί ο Καπουτζίδης στο θέατρο Ήβη λύγισε μιλώντας για τον Πάνο Νάτση.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί». Η δημοσίευση έγινε στο λογαριασμό του instagram @prassinos.

Δείτε τον Γιώργο Καπουτζίδη να λυγίζει στη σκηνή μιλώντας για τον αξιαγάπητο συνάδερφό του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved