Πάνος Νάτσης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού
Media

Πάνος Νάτσης: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του ηθοποιού

O Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, σε ηλικία 31χρονών.

20 λεπτά μετά τις 06.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου και κάμερα ασφαλείας στη συμβολή των οδών Δεληγεώργη και Ζήνωνος καταγραφεί το μοιραίο φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε ο Πάνος Νάτσης να διασχίζει τον δρόμο.

Δευτερόλεπτα μετά, ο νεαρός ηθοποιός θα αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στο κέντρο της Αθήνας.

Η τραγική είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση βύθισε σε θλίψη, όχι μόνο τους οικείους του, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο, μιας και άτομα που είχαν συνεργαστεί και είχαν περάσει μαζί του όμορφες στιγμές, κατά τη διάρκεια της δουλειάς, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι πια στην ζωή. Μάλιστα, σε σχετικές δημοσιεύσεις στο Instagram πολλοί δήλωσαν συγκλονισμένοι και ευχήθηκαν στην οικογένεια τα συλληπητήριά τους.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, συμπρωταγωνιστής του στην τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα ένα σχετικό post σε σχετική του ανάρτηση στο Facebook, με την οποία εξήγησε αναλυτικά την επιθυμία της οικογένειάς του για την ημέρα της κηδείας του. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έγραψε στη δημοσίευσή του: "Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμας αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMAN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαισθητος άνθρωπος με αξίες.".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Τάσου Τεργιάκη και της εκπομπής, Το Πρωινό, η κηδεία του Πάνου Νάτση θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου από το Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη Νίκαια.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved