Ναταλία Γερμανού: Αυτό το σόου θα αναλάβει
Media

Ναταλία Γερμανού: Αυτό το σόου θα αναλάβει

Τo «Just the 2 of us» μπορεί να έριξε αυλαία, αλλά, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η συνεργασία του ALPHA με την Barking Well Media θα συνεχιστεί, με τις δυο πλευρές να «μαγειρεύουν» νέες μουσικές παραγωγές... και όχι μόνο!

Παραγωγές τις οποίες σκοπεύουν να αναθέσουν σε αγαπημένα πρόσωπα του τηλεοπτικού κοινού, ώστε να έχουν και την ανάλογη ανταπόκριση. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, δεδομένη θεωρείται ήδη η επιστροφή στους δέκτες μας του «Chart show: Your countdown», με πολλές αλλαγές και τη Δέσποινα Βανδή στο τιμόνι. Η εκπομπή αναμένεται να μεταδίδεται κάθε Σάββατο βράδυ και θα έχει πολύ σασπένς. Η άλλοτε παρουσιάστρια του σόου, Ναταλία Γερμανού, επίσης πρόκειται να αξιοποιηθεί, αλλά σε ένα ολόφρεσκο πρόγραμμα.

Πέρα, δηλαδή, από τη δεδομένη παρουσία της στο «Καλύτερα δε γίνεται», θα αναλάβει και ένα σόου που θα σχετίζεται με το τραγούδι. Ο λόγος για το «Secret song», το οποίο παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία στη Γαλλία ο Νίκος Αλιάγας και προορίζεται επίσης για τη βραδινή ζώνη του Σαββάτου. Εδώ διαγωνιστικό μέρος δεν υπάρχει μόνο έντεκα επώνυμοι καλεσμένοι που εμφανίζονται, ένας ένας, την ώρα που γύρω τους στήνεται μια ενδιαφέρουσα έκπληξη. Το συγκεκριμένο πρότζεκτ το είχε εξασφαλίσει το 2020 η ΕΡΤ, ωστόσο δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, με αποτέλεσμα να πάρει τα δικαιώματά του ο ALPHA. Κι ενώ η Ναταλία σηματοδοτεί με αυτό την επιστροφή της στο prime time μετά από δέκα χρόνια, στην οθόνη μας ετοιμάζεται να επιστρέφει και το «Black out» που βλέπαμε παλιά στον ΑΝΤ1 με τη Νάντια Μπουλέ.

Κόσμος και κοσμάκης πέρασε από δοκιμαστικό για την παρουσίαση, με επικρατέστερο αυτήν τη στιγμή τον ηθοποιό Μελέτη Ηλία. Ο ALPHA, όμως, σκοπεύει να επενδύσει και στην ελληνική μυθοπλασία. Κι ενώ έχει διάφορες σειρές στα σκαριά, αυτή που τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά στην υλοποίηση είναι τα «Νεοκλασικά», βασισμένα σε παλιές κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικά έργα που έχουν αγαπηθεί πολύ, όπως τα «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Η θεία από το Σικάγο», «Υπάρχει και φιλότιμο» κ.ά.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved