Ψαρουδάκη: «Με εξιτάρει το πώς θα αποδώσω τα χαρακτηριστικά στα οποία αποκλίνουμε με την ηρωίδα μου»
Media

Ψαρουδάκη: «Με εξιτάρει το πώς θα αποδώσω τα χαρακτηριστικά στα οποία αποκλίνουμε με την ηρωίδα μου»

Η Στέλλα Ψαρουδάκη υποδύεται την Κορίνα στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες μέλισσες.

Η νεαρή ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε αν την αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο και τι της λέει και πως έχτισε την ηρωίδα της.

Βλέπατε τις «Άγριες μέλισσες» πριν γίνετε κι εσείς μέρος της σειράς;

Τις παρακολουθούσα μετά μανίας από το πρώτο επεισόδιο! Και είμαι τρομερά χαρούμενη που βρίσκομαι ανάμεσα στους ήρωες, που έβλεπα για δύο χρόνια από το σπίτι μου.

Ποιοι είναι τώρα οι πιο φανατικοί τηλεθεατές σας;

Η οικογένειά μου, που επίσης έβλεπε από πριν τη σειρά φανατικά. Συνήθως με παίρνουν τηλέφωνο μετά την προβολή των επεισοδίων, όταν έχει γίνει κάτι συνταρακτικό, και μου ζητούν να τους πω τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Σας αναγνωρίζει ο κόσμος στο δρόμο και τι σας λέει;

Η συνθήκη της πανδημίας και οι μάσκες μειώνουν σημαντικά τη δυνατότητα να σε αναγνωρίσει κάποιος στο δρόμο. Όταν, ωστόσο, συμβαίνει, συνήθως μου λένε πόσο αντιπαθητική είναι η Κορίνα ως χαρακτήρας και με ρωτούν αν στην πορεία θα αλλάξει η συμπεριφορά της.

Είναι σχολείο η συνεργασία με τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Γιώργο Γεροντιδάκη και τη Μαρκέλλα Γιαννάτου;

Σίγουρα. Έχω την τύχη να βρίσκομαι δίπλα σε συνεργάτες εξαιρετικά έμπειρους, προσιτούς και γενναιόδωρους, που έχουν όλη τη διάθεση και την καλή πρόθεση να με συμβουλέψουν, να με βοηθήσουν και να με κάνουν να αισθανθώ ασφάλεια. Το να τους παρατηρώ πάνω στη συνθήκη της δουλειάς, το πώς λειτουργούν με βάση την τεχνική και την εμπειρία τους, είναι ένα σπουδαίο μάθημα. Επιπλέον, τους ευχαριστώ γιατί και οι στιγμές εκτός γυρίσματος, που είναι μες στο γέλιο, με γεμίζουν όρεξη και χαρά.

Πώς χτίσατε το ρόλο της Κορίνας; Σας ήταν γνώριμη ως προς τη συμπεριφορά;

Κατ’ αρχάς, πρέπει να πούμε ότι ο ρόλος της Κορίνας συνεχίζει να χτίζεται γιατί και εγώ η ίδια, σε κάθε νέο επεισόδιο που διαβάζω, μαθαίνω και καταλαβαίνω κάτι παραπάνω για εκείνη, κι αυτό από μόνο του είναι μαγικό! Στην αρχή, φυσικά, είχα τη βοήθεια του σεναρίου και την καθοδήγηση του σκηνοθέτη, ενώ και από μόνη μου προσπάθησα να βρω κοινά σημεία με το ρόλο. Σίγουρα η αδυναμία που έχω στο δικό μου μπαμπά βοήθησε σε πρώτη φάση στο να συνδεθώ με την Κορίνα, ωστόσο νομίζω πως, όσο τη μαθαίνω, την κατανοώ και συνειδητοποιώ πως σε κάποια πράγματα μοιάζουμε. Βέβαια, ως ηθοποιό, με εξιτάρει το πώς θα αποδώσω τα χαρακτηριστικά στα οποία αποκλίνουμε.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved