Η Γη της Ελιάς: Πιερίδου: «Ο Ανέστης δε θα αφήσει ήσυχη την Ευτυχία»
Media

Η Γη της Ελιάς: Πιερίδου: «Ο Ανέστης δε θα αφήσει ήσυχη την Ευτυχία»

Ο φετινός ρόλος της Ιφιγένειας Πιερίδου στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» αντικατοπτρίζει ένα μέρος της κοινωνικής πραγματικότητας του σήμερα που αφορά στη βία.

Η ίδια, μίλησε για την ηρωίδα της την Ευτυχία, ενώ προσπαθεί να δώσει το μήνυμά της σε όλες εκείνες τις γυναίκες που βιώνουν παρόμοια περιστατικά στις σχέσεις τους.

Με τον ρόλο της Ευτυχίας, ειδικά φέτος, πρέπει να έχουν ταυτιστεί πολλές γυναίκες...

«Ετσι είναι. Ωστόσο είμαι χαρούμενη που μου δόθηκε η ευκαιρία να υποδυθώ έναν τέτοιο δύσκολο ρόλο και να μπω στα παπούτσια αυτών των γυναικών. Εχω δεχτεί πολλά μηνύματα από γυναίκες και πάντα συμβουλεύω ότι η κακοποίηση δεν πρέπει να είναι ταμπού. Αντρες και γυναίκες δεν θα πρέπει να φοβούνται. Πρέπει να μιλάνε και να ζητούν βοήθεια».

Θεωρείς πως ο ρόλος αυτής της ηρωίδας σού ταιριάζει;

Δηλαδή σε αντίστοιχη περίπτωση έτσι θα αντιδρούσε και η Ιφιγένεια; «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί δεν έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση. Σαφώς έχουμε όλοι δεχτεί ένα είδος βίας, μπορεί να είναι ψυχολογική, αλλά η σωματική βία είναι κάτι πολύ σκληρό, θα αντιδρούσα πολύ πιο έντονα από την ηρωίδα μου».

Η Ευτυχία, μετά τη βία που υπέστη από τον Ανέστη, είναι πλέον καλά με τον Αποστόλη. Είναι ευτυχισμένη;

«Κάνει μια νέα αρχή και για πρώτη φορά την βλέπουμε να είναι καλά. Ο Αποστόληε είναι ένα πολύ καλό παιδί και έντιμο και νιώθει ασφάλεια μαζί του, ενώ έχει και τη φίλη της την Αννα που την υποστηρίζει. Προσπαθεί πολύ να αφήσει όσα πέρασε πίσω της αλλά ο Ανέστης δεν την αφήνει να το κάνει».

Το γεγονός ότι η σχέση της με τον Αποστόλη είναι σοβαρή, θα είναι αυτό που θα πυροδοτήσει τον Ανέστη;

«Η Ευτυχία για τον Ανέστη είναι το πάθος του. Γι’ αυτό και μόνο τον λόγο δεν νομίζω πως θα την αφήσει τόσο εύκολα να ευτυχήσει. Δεν την έχει ξεπεράσει και δεν θα την αφήσει ήσυχη. Εχει πολλά να περάσει ακόμα η ηρωίδα μου».

Ο Αποστόλης δεν θα αντιδράσει σε όλα αυτά;

«Εννοείται πως θα προσπαθήσει να το κάνει όταν το μάθει, ωστόσο η Ευτυχία μπορεί και να του κρύψει πράγματα για να τον προφυλάξει. Ο Αποστόλης είναι προστάτης, το έχει κάνει και με την αδελφή του, άρα σίγουρα θα αντιδράσει».

Θα φτάσουν αυτοί οι δύο άντρες στο να τσακωθούν, να χτυπηθούν για την Ευτυχία;

«Το έχουν κάνει ήδη και σίγουρα θα το ξαναδούμε».

Θα τη δούμε ευτυχισμένη την ηρωίδα σου;

«Αυτό δεν το ξέρω αλλά θα το ήθελα πολύ. Θέλω να βγει ουσιαστικά από αυτή τη σχέση που τη βασανίζει. Πρέπει να απελευθερωθεί εντελώς αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει...».

Οταν δηλαδή ο Ανέστης θα την ενοχλήσει ξανά, εκείνη θα φανεί θετική, θα πιστέψει τα λόγια του;

«Οχι, δεν θα είναι θετική. Κι αυτός είναι κι ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Ανέστης θα εμφανίζεται μπροστά της και θα προσπαθεί να της κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή της. Θα φτάσει στα άκρα».

Βλέπουμε ωστόσο πως είναι και πολύ κοντά με την Αννα!

«Η Ευτυχία είναι μια κοπέλα που πατάει ι στη γη, είναι έντιμη, καλόκαρδη και θέλει να έχει σωστούς φίλους γύρω της. Μια από αυτούς είναι και η Αννα».

Θα συμβουλέψει τη φίλη της για τα προσωπικά της; Βλέπουμε πως οι επιλογές της Αννας δεν είναι οι καλύτερες...

«Οταν μάθει όλα αυτά που έχει κάνει η Αννα, σίγουρα θα το κάνει. Το θέμα είναι πως η Αννα ακόμα δεν της έχει μιλήσει», είπε στο TV24.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved