Νέοι «παίκτες» στην αρένα της TV - Ποια προγράμματα περιμένουμε
Media

Νέοι «παίκτες» στην αρένα της TV - Ποια προγράμματα περιμένουμε

Εκπομπές, σειρές, τηλεπαιχνίδια και σόου ετοιμάζονται για το επόμενο διάστημα, καθώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και οι ιθύνοντες πάντα βρίσκουν χώρο για νέες αφίξεις.

Έναν μήνα μετά την έναρξη του δεύτερου μισού της τηλεοπτικής σεζόν, τα κανάλια φορτσάρουν ακόμη περισσότερο ετοιμάζοντας αρκετά πράγματα για τη συνέχεια.

Στον ΑΝΤ1, μετά την πρώτη επίσημη του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», μαγειρεύεται μία κωμική υπερπαραγωγή με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή και τίτλο «Mamacita». Βασισμένη στο βρετανικό format «Mrs Browns’ boys», η σειρά θα γυρίζετε μπροστά σε ζωντανό κοινό έτσι ώστε να ακούγονται γέλια και αντιδράσεις όπως συχνά συμβαίνει στο εξωτερικό. Ο Μάρκος και ιθύνοντες του σταθμού βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, με τον δημιουργό να προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια, όπως συνηθίζει, για να είναι όλα τέλεια στην πρεμιέρα.

Ένα ακόμη από τα δεινά τα χαρτιά του ΑΝΤ1 είναι και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», ένα project που κράτησε επί σειρά ετών συντροφιά στο κοινό και ετοιμάζεται να επιστρέψει. Με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ένα πρόσωπο που αυτή τη στιγμή αξιοποιείται τόσο στο «Ταλέντο» όσο και στο «Τhe 2night show», στόχος είναι να κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ποντάροντας τόσο στο όνομα του Γρηγόρη όσο και στο δοκιμαζόμενο φόρμας. Να σημειωθεί ότι ο «Εκατομμυριούχος» προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 1999 στο MEGA, ενώ το φθινόπωρο του 2002 πήρε δικαιώματα η δημόσια τηλεόραση έως τον Μάιο του 2004. Μετά από ένα διάστημα αποχής, επανήλθε τον Απρίλιο του 2006 στον Αlpha, με τον Θοδωρή Αθερίδη, καινούργια πόσα και μια καινούργια βοήθεια.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το νέο εγχείρημα του Αlpha με τίτλο νεοκλασικά που πιθανόν θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Μάρτιο. Μετά την τεράστια επιτυχία τη σειρά «Σασμός», το κανάλι επενδύει σε ένα ιδιαίτερο format μυθοπλασίας όπου αγαπημένες ελληνικές ταινίες γίνονται μίνι σειρές. Με την βασική πλοκή και τους χαρακτήρες να παραμένουν ίδια, καταξιωμένοι σεναριογράφοι σκηνοθέτες αναλαμβάνουν την διασκευή και τη Μεταφορά στην μικρή οθόνη all time classic ταινιών του παλιού και καλού ελληνικού κινηματογράφου.

«O φίλος μου ο Λευτεράκης», «Η θεία από το Σικάγο», «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Υπάρχει και φιλότιμο» είναι μερικά από τα φιλμ που θα δούμε στον Αlpha. Μάλιστα την σκηνοθεσία της μεταφοράς του «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», θα αναλάβει ο Χρήστος Δήμας ενώ θα πρωταγωνιστήσουν Κρατερός Κατσούλης και Ντορέττα Παπαδημητρίου. Στην διασκευή της ταινίας «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», την οποία θα αναλάβει ο Χάρης Ρώμας, τους βασικούς ρόλους θα κρατήσω Θοδωρής Αθερίδης και ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Από το ίδιο μετερίζι θα βγεις στον αέρα η νέα εκδοχή των τηλεπαιχνιδιών «Blackout», με τίτλο «Τotal blackout». Στο νέο κύκλο τέσσερα ζευγάρια celebrities αλλά και φίλοι σύντροφοι και συγγενείς καλούνται να αντιμετωπίσουν τις πιο αστείες και τρομακτικές δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι.

Το Μega έχει κερδίσει το στοίχημα της επιτυχίας φέτος, καθώς σειρές και εκπομπές πηγαίνουν πολύ καλά. Τα στελέχη όχι μόνο δεν εφησυχάζουν, αλλά ετοιμάζω αρκετά προγράμματα για το επόμενο διάστημα. Ενα από αυτά, το πολυαναμενόμενο «Χ-Factor». Οι οντισιόν έχουν ξεκινήσει και σε λίγο καιρό θα συντροφεύει μουσικά τα βράδια των τηλεθεατών, με τους κριτές να αναζητούν το επόμενο μεγάλο, ταλέντο. Στον νέο κύκλο το έπαθλο του 1 ου νικητή θα είναι, 150.00Ο ευρώ, -ενώ η μεγάλη ανατροπή είναι ότι και ο 2ος θα λάβει το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ. Και οι δύο, μάλιστα, θα υπογράψουν χρυσά δισκογραφικά συμβόλαια. Στο κανάλι πρεμιέρα θα κάνει και μία ακόμη εκπομπή, με παρουσιαστή τον εκκεντρικό και ανατρεπτικό Θεοχάρη Ιωαννίδη. Το «Night Out» είναι γεμάτο περιπέτειες extreme καταστάσεις και προσωπικές εξομολογήσεις. Σε κάθε επεισόδιο, ο Θεοχάρης υποδέχεται έναν καλεσμένο και τον καλεί στις πιο απίθανες δοκιμασίες. Ολοι ξεκινούν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, με την πρώτη συνάντηση να γίνεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο. Η συνέχεια επιφυλάσσει πολλές προκλήσεις, από την πιο συνηθισμένη μέχρι την πιο απρόβλεπτη. Η βραδιά ολοκληρώνεται με μια ειλικρινή, κουβέντα.

Επενδύοντας όμως στη μυθοπλασίας, το ΜΕGΑ δεν θα μπορούσε να μη βγάλει μία ακόμη σειρά. Ετσι, η εμβληματική φυσιογνωμία του Αγίου Παΐσιου, που φώτισε με τον πνευματικό του λόγο πλήθος ανθρώπων, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Γιώργο Τσιάκκα και τον Στάμο Τσάμη ώστε να δημιουργήσουν τη νέα ιστορική βιογραφική σειρά. Η παραγωγή έρχεται στις 10 Φεβρουαρίου με ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών και ακολουθεί την πορεία του Αγίου από τη γέννηση του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει. Παρουσιάζει τη ζωή του και την οικογένεια του και καταγράφει την πορεία του προς ιόν μοναχισμό. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε τόπους όπου ο Αγιος Παΐσιος έζησε, όπως η Κόνιτσα και το Αγιον Ορος. Στον ρόλο του Αγίου θα δούμε τον Προκοπή Αγαθοκλέους, ενώ τον γέροντα Κύριλλο θα ενσαρκώσει ο Γιώργος Αρμένης και τον βοσκό Θόδωρο ο Γιάννης Στάνκολου. Στον ρόλο του ηγούμενου Καλλίνικου θα βρεθεί ο Κώστας Αποστολάκης, στον ρόλο της κυρα-Γιώργαινας η Ρηνιώ Κυριαζή και στον ρόλο του Αρσενίου Εζνεπίδη ο Παΐσιος Εξαρχος. Το καστ συμπληρώνουν οι Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ημελλος, Δρόσος Σκώτης, Δέσποινα Γκάτζιου.

Ο Βασίλης Κεκάτος, ο σκηνοθέτης που βραβεύτηκε με Χρυσό Φοίνικα ταινίας μικρού μήκους στις Κάννες, υπογράφει τη νέα μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων του ΜΕGA, «Milky Way», που ακόμη βέβαια παραμένει άγνωστο το πότε θα βγει στον αέρα. Με ένα ξεχωριστό καστ ηθοποιών, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αθήνα και θα συνεχιστούν σε τοποθεσίες της Πελοποννήσου και της Β. Ελλάδας, όπως η Φολόη, η Ξάνθη και ο Εβρος. Το «Milky Way» είναι, σύμφωνα με τον καταξιωμένο διεθνώς 30χρονο κινηματογραφιστή, η ιστορία μιας έφηβης η οποία «αντιτίθεται σε αυτό που ο περίγυρος της προσπαθεί να της επιβάλει ως σωστό και ηθικό, για να βρει τελικά τον δικό της δρόμο στη ζωή, διεκδικώντας το αυτονόητο δικαίωμα στην αυτοδιάθεση». Σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, η 17χρονη Μαρία, τελειόφοιτη Λυκείου, ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια. Οι ονειροπολήσεις της σταματούν όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο, έναν νεαρό που έχει περάσει όλη του τη ζωή δουλεύοντας στο μοναδικό βενζινάδικο της πόλης.

Η οικογένεια και οι φίλοι της σπεύδουν να «αγκαλιάσουν» το νέο της εγκυμοσύνης της, χτίζοντας, όμως, για εκείνη έναν δρόμο γεμάτο περιορισμούς. Μέχρι που στη ζωή της εμφανίζεται ο Τζο, ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικός κοινωνίας. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και συγκινήσεις που θα φέρει τη Μαρία αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα. Οσον αφορά στους πρωταγωνιστές Κόριννα Ντουλλάαρτ, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Γιούλικα Σκαφιδά, Θέμις Μπαζάκα, Αργύρης Μπακιρτζής, Μαρία Καλλιμάνη, Σοφία Κόκκαλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου είναι μερικοί μόνο από ιούς ταλαντούχους και καταξιωμένους ηθοποιούς που θα δούμε.

Πηγή:TύποςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved