Σασμός: «Έξαλλο» το Twitter με τη Στέλλα μετά τον καβγά με τον Άγγελο! Τη δίκασαν χωρίς έλεος!
Media

Σασμός: «Έξαλλο» το Twitter με τη Στέλλα μετά τον καβγά με τον Άγγελο! Τη δίκασαν χωρίς έλεος!

Σασμός: Απόψε (31/1) ένα ακόμα επεισόδιο της σειράς του Alpha κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. 

Εννοείται πως το #sasmos έγινε πρώτο trend από το πρώτο κιόλας μισάωρο προβολής του επεισοδίου μετά τις συνταρακτικές εξελίξεις με το φονικό που έγινε στο χωριό του Ρεθύμνου και έφερε για ακόμα μία φορά αντιμέτωπες τις οικογένειες Βρουλάκη και Σταματάκη.

Ο Παντελής, για πρώτη φορά βρέθηκε στο σπίτι της κόρης του Θοδώρας και του Γιώργη οι οποίοι είναι ένα βήμα πριν δώσουν τέλος στον γάμο τους πριν καν αυτός ξεκινήσει. Ο πατέρας της Θοδώρας η οποία, όπως νιώθει ο Γιώργης, τον έκανε να ντρέπεται και να συζητιέται στο χωριό επειδή την ημέρα του γάμου τους εκείνη ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε ότι ο πρώην της, ο Πετρής, είχε χάσει τη ζωή του, μίλησε στην κόρη του με τρυφερότητα και θέλησε να κάνει το ζευγάρι να τα ξαναβρεί.

Το μεγάλο ξέσπασμα των χρηστών του Twitter όμως ήρθε όταν η Στέλλα βρέθηκε σε καφετέρια με τον αγαπημένο της Άγγελο για να του ανακοινώσει ότι δέχτηκε την πρόταση της Καλλιόπης να υπερασπιστεί στο δικαστήριο τον Αστέρη, πρώην σύντροφο της δικηγόρου.

Στο άκουσμα και μόνο μιας τέτοιας είδησης, ο Άγγελος, όπως και οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι καθώς δεν περίμεναν μία τέτοια εξέλιξη. Οι κατηγορίες του Άγγελου στην Στέλλα βρήκαν σύμφωνους τους περισσότερους από τους σχολιαστές στο Twitter οι οποίοι τα έβαλαν με τη δικηγόρο και συμμερίστηκαν απόλυτα τον γιατρό του χωριού.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

Δείτε το βίντεο με τη σκηνή του καβγά μεταξύ Άγγελου και Στέλλας:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved