Σε ξένα χέρια: Ο Χρύσανθος και η Πελαγία προσπαθούν να πείσουν τη Σούλα να παντρευτεί με λευκό γάμο
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Χρύσανθος και η Πελαγία προσπαθούν να πείσουν τη Σούλα να παντρευτεί με λευκό γάμο

Σε ξένα χέρια: Ο Πάρης χάνει τη φωνή του από την ταραχή του με κάτι που μαθαίνει και η Μαριτίνα επιστρέφει στο σπίτι του Μάνου.

Η Τόνια τρέχει στο αστυνομικό τμήμα να δει τι τρέχει με τον Φλοριάν ενώ ο Χρύσανθος και η Πελαγία προσπαθούν να πείσουν τη Σούλα να παντρευτεί με λευκό γάμο τον Λουδοβίκο προκειμένου να πάρει την κληρονομιά της θείας του.

Ο Πάρης χάνει τη φωνή του από την ταραχή του με κάτι που μαθαίνει και η Μαριτίνα επιστρέφει στο σπίτι του Μάνου. Τι αντάλλαγμα θα ζητήσει η Διώνη από τον Πιπερόπουλο για να του κάνει τη χάρη που της ζητάει;

Πώς θα αντιδράσει η Τόνια στο σχέδιο που της προτείνει η αστυνομία για να βρουν το παιδί της;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η κληρονομιά της θείας αποδεικνύεται μεγαλύτερο βάσανο για τον Λουδοβίκο απ’ όσο περίμενε. Η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει είναι η Σούλα.

Ο Φεγκούδης αποφασίζει να λάβει δραστικές αποφάσεις και να ακολουθήσει την καρδιά του, την ίδια στιγμή που ο Μάνος νιώθει περισσότερο καταπιεσμένος και αδικημένος από ποτέ.

Η Μαριτίνα έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τον πατέρα της και αποφασίζει να ανοίξει τα δικά της φτερά. Η επιστροφή της στο σπίτι, όμως, μόνο ευχάριστα πράγματα δεν προμηνύει για την Τόνια.

Ο Πάρης συναντά επιτέλους τον Εύρη και σε αυτήν τη συνάντηση διακυβεύονται περισσότερα απ’ όσα φαίνονται. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Διώνη προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια του περιδέραιου.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη ορμάει στη Δρόσω: «Φύγε παλιοθήλυκο»

Σασμός: Η συγκλονιστική ερμηνεία της Πρωτόπαππα όταν η Μαρίνα πάει να βρει τον φονιά του γιου της!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποια είναι Εύα Δήμα που εισβάλλει στη Μάνη; (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved