Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης!
Media

Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης!

Survivor spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει αύριο, Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου  από το ριάλιτι επιβίωσης και θα φέρει τα πάνω κάτω;

Αυτή την εβδομάδα η αποχώρηση έχει χρώμα μπλε, αφού και τις δύο μέρες οι Μαχητές έχασαν και έχουν βγάλει στον τάκο τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση!

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ χθες (31 Ιανουαρίου) στο δεύτερο συμβούλιο, οι παίκτες ψήφισαν και αποφάσισαν πως ο δεύτερος παίκτης που θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση είναι ο Ανδρέας. Στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος είχε το κολιέ της ατομικής ασυλίας έβγαλε στον τάκο την… Ασπασία.

Ο Γιώργος Κατσαούνης αποκαλύπτει on camera τη στρατηγική που ακολούθησαν οι συμπαίκτες του και τους δίνει στεγνά: «Σου λέει ας μείνουμε εμείς οι παλιοί και ας ξαναβγάλουμε στον τάκο τον Γιώργο, να βγάλουμε τον καινούργιο τον Αντρέα και την Άσπα που στην πραγματικότητα είναι η πιο αδύναμη… Και ξαφνικά έγιναν καλοί απέναντί μου και να με στηρίξουν ως μικρό αδερφό, ούτε σαν μικρό αδερφό με θεωρούν ούτε πιστεύω ότι μου έχουν αγάπη και συμπάθεια…»!

Ενώ θα δούμε και ένα απαιτητικό στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνία και σύμφωνα με τα spoilers θα κερδίσουν οι Διάσημοι.

Ποιος όμως θα μας αποχαιρετήσει από το παιχνίδι;

Είστε έτοιμοι να μάθετε ποιος φεύγει αύριο από τον Άγιο Δομίνικο; Δείτε την απάντηση στην παρακάτω gallery!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού (1-02) επεισοδίου!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved