Ελένη Γερασιμίδου: Οι βολές στην Μαλέσκου και η γνωριμία της με τον Πάνο Νάτση
Media

Ελένη Γερασιμίδου: Οι βολές στην Μαλέσκου και η γνωριμία της με τον Πάνο Νάτση

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε και τα δάνεια από φίλους, το μήνυμα στον Χρήστο Λούλη, έριξε τις βολές της στην Ιωάννα Μαλέσκου αλλά αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με τον Πάνο Νάτση, που κηδεύεται σήμερα.

Αρχικά ανέφερε: «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν φτωχά αλλά πάρα πολύ ευτυχισμένα. Έχω ζήσει πολλές δύσκολες οικονομικά περιόδους. Ήταν η περίοδος που φτιάχναμε το θέατρο αρκετά δύσκολη. Δεν ξαναγίναμε πλούσιοι, αλλά ήμασταν άνετα μια περίοδο, δεν κλαίγομαι», είπε η αγαπημένη ηθοποιός, ενώ ξεκαθάρισε ότι «Δεν πήρα ποτέ ούτε τα μισά των 10.000 ευρώ το επεισόδιο που λένε».

Και πρόσθεσε: «Δουλέψαμε, πήραμε ένα οικόπεδο, φτιάξαμε ένα σπίτι, με πολλές δυσκολίες. Είχαμε και μεγάλη βοήθεια από διάφορους φίλους, τους τα έχω επιστρέψει».

Αναφερόμενη στον τραγικό πρόωρο χαμό του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, η Ελένη Γερασιμίδου είπε ότι «Πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ με τον Πάνο Νάτση, σαν να ήταν παιδί μου. Είχαμε κάνει δύο πρόβες μαζί όταν ήταν να παίξω στις “Σέρρες”».

Σχολιάζοντας την ένταση που είχε υπάρξει ανάμεσα στην ίδια και τον Γιώργο Καπουτζίδη, η ηθοποιός είπε ότι «Η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη για το σίριαλ “Σέρρες” δε με κάλυψε. Με παίνεψε και τον ευχαριστώ πολύ, και εγώ πιστεύω ότι είναι άξιος και με χαρά είχα δεχτεί».

«Έκλεισα τα 72 μου χρόνια και θα παίζω όσο έχω δυνάμεις. Δε θέλω να πεθάνω πάνω στην σκηνή», τόνισε η Ελένη Γερασιμίδου.

Σχετικά με τους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε reality shows, η ίδια είπε ότι «Δε θα βοηθήσει τους ηθοποιούς το reality, δεν μπορώ να τους κρίνω, αν το κάνει για να γίνει γνωστός είναι λάθος. Φεύγει από το αντικείμενό του. Αν ηθοποιοί αφήσαν παράσταση για reality είναι ασυγχώρητο, αλλά δεν τους κρίνω γιατί δεν ξέρω τις οικονομικές ανάγκες».

Μιλώντας για το περιστατικό στον «αέρα» της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, μεταξύ της παρουσιάστριας και του Τάσου Χαλκιά, τόνισε ότι «Κάποιοι δεν ξέρουν για τους ηθοποιούς, τον πρόσβαλε τον Τάσο Χαλκιά, οι έξυπνοι δεν προβάλουν εξυπνάδα. Δεν έχω κάτι μαζί της, δεν την κρίνω, αλλά κρίνω την όλη ιστορία. Λόγω της συμπεριφοράς στον Τάσο Χαλκιά δε θα πήγαινα στην εκπομπή της Μαλέσκου».

Σχετικά με το ελληνικό MeToo και όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την περασμένη χρονιά, η Ελένη Γερασιμίδου είπε ότι «Οι άνθρωποι που είναι φυλακή, έχω την αίσθηση ότι δικαίως είναι εκεί που είναι».

«Δεν μπαίνω στα blogs να δω τι λένε για εμένα και καλύτερα, γιατί μπορεί να πάθω κανένα εγκεφαλικό», είπε ακόμα η ηθοποιός.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του συναδέλφου της, Χρήστου Λούλη, που ξεσήκωσαν αντιδράσεις, η ίδια είπε ότι «Ο Χρήστος Λούλης έχει πει και κάτι άλλο που με πλήγωσε, αν και τον εκτιμώ σαν ηθοποιό: Να κλείσουν τα μικρά θέατρα. Με τι σκεπτικό; Αγαπητέ Χρήστο Λούλη, τα μικρά θέατρα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και δεν βλάπτουν κανέναν και δεν τρώνε το ψωμί κανενός».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για το γάμο της, λέγοντας ότι «Είμαι ευτυχισμένη στο γάμο μου. Αντιμετωπίζουμε τα πάντα μαζί, και μαλώνουμε και σκοτωνόμαστε και μονιάζουμε», ενώ αποκάλυψε ότι «Πολύ μικρή δούλευα ως baby-sitter, αλλά και ως ηθοποιός έχω καθαρίσει και σκάλες και σπίτια».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Ελπίδα: Ελένη Γερασιμίδου: 18 ώρες χωρίς ρεύμα - «Είμαι διαβητική, με έπιασε πανικός»

Άστραψε και βρόντηξε η Ελένη Γερασιμίδου: «Ο κόσμος δυστυχεί και εσείς στις εκπομπές το βιολί σας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved