Στηβ Μιλάτος: Η δουλειά ως στρίπερ σε bachelor πάρτι και η αμοιβή από το Big Brother! (Video)
Media

Στηβ Μιλάτος: Η δουλειά ως στρίπερ σε bachelor πάρτι και η αμοιβή από το Big Brother! (Video)

Ο Στηβ Μιλάτος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα για την δουλειά του ως στρίπερ σε bachelor πάρτι, την αμοιβή που πήρε από το Big Brother αλλά και το δώρο  θαυμάστριας που τού προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση.

Αρχικά ανέφερε: «Από το ριάλιτι κρατάω τα θετικά, έμαθα πολλά για τον εαυτό μου. Τα ποσά για την συμμετοχή δεν ήταν ούτε καν κοντά στα ποσά των 5.000 την εβδομάδα που ακούμε σε άλλα ριάλιτι επιβίωσης»!

Και πρόσθεσε: «Για να πάω μετά το Μιλάνο στο Παρίσι, έπρεπε να είμαι skinny και μέσα σε 10 ημέρες να χάσω 4-5 πόντους, κομμένο το φαΐ… Υπήρξε μια περίοδος που δούλευα ως στρίπερ σε μπάτσελορ πάρτι. Οι γονείς μου δεν ήξεραν ότι έκανα στριπτίζ, το έμαθαν μετά από μια συνέντευξη».

Και τόνισε: «Δεν έχουμε επικοινωνία με την πρώην σύζυγο μου. Όταν οι τσακωμοί και τα νεύρα ισορροπούν με τις καλές, κάπου εκεί είναι το λάθος, δεν το μετανιώνω όμως. Επειδή δεν πέτυχε ο γάμος, δεν θα σταματήσω να θέλω να κάνω οικογένεια. Είμαι ελεύθερος, προσπάθησαν να κάνω σχέση, απλά έχω γίνει πιο περίεργος».

Και ανέφερε: «Έχω συνευρεθεί σε μια γέφυρα στο Γκάζι την ώρα που πέρναγε ένα τρένο. Είχε έρθει μια κοπέλα και μου έδωσε εάν κρασί με ένα εσώρουχο. Έχω βγει ραντεβού με θαυμάστρια, αλλά όχι με αυτήν που έφερε το μπουκάλι με το εσώρουχο, γιατί ήταν ανήλικη».

Και πρόσθεσε: «Έχω κάνει τατουάζ από πρώην σχέση μου και κάποια στιγμή θα το σβήσω»!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Ο Στηβ Μιλάτος τώρα και ηθοποιός! Σε αυτή την καθημερινή σειρά εισβάλλει την Δευτέρα

Στιβ Μιλάτος: Από το Big Brother στη σειρά Μόλις Χθες! Το σημερινό του ντεμπούτο! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved