Σε ξένα χέρια: Ο Χαράλαμπος σπρώχνει τον Πιπερόπουλο και χάνει τις αισθήσεις του
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Χαράλαμπος σπρώχνει τον Πιπερόπουλο και χάνει τις αισθήσεις του

Σε ξένα χέρια: Η Διώνη θυμώνει με τον Πάρη που φιλοξένησε την Τραβιάτα.

Όσοι βρίσκονται στο σπίτι του Φεγκούδη αναστατώνονται από τους πυροβολισμούς που ακούγονται. Πάνω σε έναν καυγά, ο Χαράλαμπος σπρώχνει τον Πιπερόπουλο και χάνει τις αισθήσεις του.

Ο Λουδοβίκος προκειμένου να πείσει τη Γρηγορία ότι λέει την αλήθεια, περνά το βράδυ στον καναπέ της Σούλας, ενώ την επόμενη μέρα τον επισκέπτεται στο μαγαζί η Γρηγορία όπου τον βάζει να υπογράψει ένα συμφωνητικό ασύμφορο για τον ίδιο. Η έλευση της Μάρως τον γλιτώνει.

Η Διώνη θυμώνει με τον Πάρη που φιλοξένησε την Τραβιάτα και η Μαριτίνα πάει να δει πώς αλλάζει η Τόνια το μωρό – μια εκπαιδευτική συνάντηση που θα καταλήξει σε έντονη λογομαχία.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Οι αποκαλύψεις στο σπίτι του Φεγκούδη γίνονται χιονοστιβάδα που απειλεί να παρασύρει τους πάντες. Η Διώνη προσπαθεί να αντικρούσει τις επιθέσεις, όσο η Ντάντω πασχίζει να έρθει στο φως η αλήθεια.

Ο Φεγκούδης καλείται να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα. Ο Πάρης προσπαθεί να κρατήσει κρυμμένα τα δικά του μυστικά, ενώ η Μαριτίνα, έχοντας δεχτεί επίθεση από τη Διώνη, αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση. Κι αυτό είναι το φυτίλι που θα οδηγήσει σε έκρυθμες καταστάσεις.

Στο μεταξύ, η Σούλα προσπαθεί να βοηθήσει τον Λουδοβίκο με κάθε τρόπο. Η απρόσμενη επίσκεψη όμως της ξαδέρφης Γρηγορίας απειλεί να τινάξει τα σχέδιά τους στον αέρα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved