The Bachelor: Κι όμως πρώην παίκτρια έχει κρατήσει όλα τα τριαντάφυλλα που πήρε από τον Αλέξη Παππά
Media

The Bachelor: Κι όμως πρώην παίκτρια έχει κρατήσει όλα τα τριαντάφυλλα που πήρε από τον Αλέξη Παππά

The Bachelor: Μπορεί να μην ήταν η πρώτη επιλογή του Αλέξη Παππά, ούτε καν η δεύτερη, ωστόσο φαίνεται πως μέσα στο παιχνίδι έζησε τον έρωτα για τα καλά! Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι η πρώην παίκτρια έχει κρατήσει όλα τα τριαντάφυλλα που της έδωσε ο ηθοποιός όσο ήταν στη βίλα;

Την αποκάλυψη έκανε μάλιστα η ίδια ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με όλα εκείνα τα κατακόκκινα τριαντάφυλλα! Πρόκειται για την εκρηκτική Ιζαμπέλα!

«Το κάθε τριαντάφυλλο έχει τόσο μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα που δεν γινόταν να μην τα κρατήσω…”, έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η μελαχρινή καλλονή, η οποία τερμάτισε τέταρτη.

Δες το βίντεο

Η Ιζαμπέλα ήταν ένα από τα κορίτσια που έφτασαν μέχρι το τέλος και κατά την αποχώρησή της άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Παππά. «Αλέξη μου η ζωή είναι οι επιλογές που κάνουμε κι εσύ μόλις έκανες την λάθος. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Το ήξερα βαθιά μέσα μου ότι δεν είναι ο πραγματικός έρωτας. Ο έρωτας είναι έξω… Λυπάμαι το ψέμα νίκησε. Ο αδερφός μου έπεσε μέσα, δεν ταιριάζουμε καθόλου», είχε πει μετά την αποχώρηση ενώ στο πρώτο της μήνυμα στο Instagram δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει.

«Σε λάτρευα πριν σε γνωρίσω… και τώρα που σε γνώρισα σε λατρεύω ακόμα πιο πολύ. Σε ευχαριστώ για όλες αυτές τις μοναδικές στιγμές που περάσαμε μαζί. Είσαι ένας υπέροχος και ξεχωριστός άνθρωπος. Κι ας έκανες τη λάθος επιλογή».

H Iζαμπέλα όσο ήταν στο Bachelor είχε αποκαλύψει το bullying που είχε βιώσει για την εμφάνισή της.

«Πολλά κορίτσια με έχουν ρωτήσει πως γίνεται να είμαι τόσο δυναμικός άνθρωπος και να έχω τόσο αυτοπεποίθηση. Στο σχολείο είχα περάσει πολύ δύσκολα από την κακή συμπεριφορά πολλών παιδιών. Με κατακρίνανε για τα κιλά μου, τη μύτη μου, ακόμα και για το όνομά μου. Επειδή είχα το μπέλα από το Ιζαμπέλα με κορόιδευαν και μου λέγανε “κούνια μπέλα” και χίλια δυο άλλα. Έχω ρίξει πολύ κλάμα και στεναχώρια, αλλά είχα τους γονείς μου δίπλα μου και με στηρίζανε», έχει πει.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved