Survivor: Η αποκάλυψη του Βισκαδουράκη για την συμπεριφορά του Βαλάντη και η σκηνή που δεν είδαμε!
Media

Survivor: Η αποκάλυψη του Βισκαδουράκη για την συμπεριφορά του Βαλάντη και η σκηνή που δεν είδαμε!

O Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Love It και  μίλησε για τα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο και το survivor και αποκάλυψε τι συνέβη με τον Βαλάντη!

Ο ηθοποιός μετά το χειρουργείο που έκανε στο πόδι του, βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων ανέφερε: «ο Βαλάντης είναι ένα παρεξηγημένο άτομο. Ο Γιωρίκας και εγώ τον είχαμε από κοντά παρόλο που είχε το τσεκούρι μες στην τσάντα. Εντάξει, αθλητικά δεν το έχει! Αθλητικά ήταν ένα ερείπιο και αναρωτιόμασταν αν θα φτάσει στον τελικό στόχο. Προσπαθούσα να του ανεβάσω την αυτοπεποίθηση αλλά στις δουλειές της καλύβας ήταν πρώτος. Ήταν ο πρώτος που μας έσωσε από τις βροχές και ήθελε να τον επιβραβεύεις σαν μικρό παιδί».

Και πρόσθεσε: «Ο Βαλάντης βοήθαγε αλλά σιγά σιγά σαν να μεταλλάχθηκε. Μου στεναχώρησε πάρα πολύ τον Γιωρίκα, με συγκίνησε στο έπαθλο επικοινωνίας. Εκεί τον πιάνω, ενώ δεν του μίλαγε κανένας και είχε απογοητευθεί, του είπα πόσο ευαίσθητος είναι».

Και τέλος ανέφερε: «Τον Βαλάντη τον είχε πικράνει ο χαρακτήρας του. Πιστεύω πως από μένα πήρε πολλή αγάπη και ήμουν ο μόνος που επέβαλε στα παιδιά να φωνάξουν το όνομα του»!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε για το survivor παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved