Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Ιουλία - Η χαρά μετατρέπεται σε εφιάλτη
Media

Η Γη της Ελιάς: Έγκυος η Ιουλία - Η χαρά μετατρέπεται σε εφιάλτη

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία και ο Γιώργης περνάνε τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.

Η Ιουλία πλέον είναι σίγουρη ότι είναι ερωτευμένη με τον άντρα της, ενώ την ευτυχία τους έρχεται να σφραγίσει μια ευχάριστη είδηση. Η Ιουλία περιμένει το παιδί τους. Ομως, το χαμόγελο στα χείλη τους σβήνει πριν προλάβει να βγει και ο εφιάλτης τους αρχίζει...

Ο Κουράκος εντοπίζει τον συνεργό του Ανέστη και φωνάζει τους αστυνομικούς του: «Τον βρήκαμε, φεύγετε όπως είσαστε και μου τον φέρνετε εδώ. Τώρα!», τους λέει. Μόλις γίνεται η σύλληψη και μετά από μια κουραστική μέρα, ο Γιώργης γυρίζει στο σπίτι, όπου εκεί τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Η Ιουλία έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο τραπέζι Ο Γιώργης φυσικά χαίρεται: «Τι έχουμε εδώ; Γιορτάζουμε κάτι;», τη ρωτάει. Η Ιουλία τον κοιτάζει με αγάπη: «Ναι, Γιώργη μου, κάτι γιορτάζουμε. Περιμένω το παιδί μας», του απαντάει συγκινημένη. Εκείνος δακρύζει, την αγκαλιάζει με λατρεία και το ζευγάρι απολαμβάνει την απόλυτη ευτυχία. Την επόμενη μέρα, ο Στάθης για μια ακόμα φορά προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει την Ιουλία να χωρίσει: «Ιουλία, δεν αντέχω άλλο μακριά σου. Αφησε τον, πάμε να φύγουμε, θέλω να γίνουμε και πάλι ζευγάρι», την ικετεύει, αλλά εκείνη, πιο αποφασισμένη από ποτέ, του δηλώνει: «Στάθη, δεν ξέρω πώς αλλιώς να σου το πω. Τον άντρα μου τον αγαπάω, είμαι ερωτευμένη μαζί του, είμαι ευτυχισμένη». Ετσι, ο Στάθης της υπόσχεται: «Εντάξει λοιπόν, αυτό ήταν. Σου δίνω τον λόγο της τιμής μου, ότι δεν θα σε ενοχλήσω ξανά» και φεύγει γεμάτος πίκρα.

Την ίδια στιγμή ο Ανέστης μαθαίνει για τη σύλληψη του συνεργού του και φοβάται μην τον καρφώσει, ενώ ο Κουράκος τον καλεί στο Τμήμα και του κάνει ερωτήσει για τη ληστεία, αλλά τα στοιχεία εναντίον του δεν επαρκούν και αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Ανέστης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Ολοκληρώνει το σχέδιο του και εκτελεί τον ύποπτο έξω από το αστυνομικό τμήμα. Ο Κουράκος επεμβαίνει στο περιστατικό και τρώει μια σφαίρα στο στήθος. Η κατάσταση του είναι κρίσιμη. Αμέσως τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και τον βάζουν στο χειρουργείο. Φυσικά ειδοποιούν την γυναίκα του: «Πρέπει να έρθετε. Ο σύζυγός σας έχει τραυματιστεί και βρίσκεται στο νοσοκομείο», την ενημερώνουν και η Ιουλία καταρρέει. Ειδοποιεί τους πάντες και πάνε όλοι στο νοσοκομείο, όπου αγωνιούν για τη ζωή του, ενώ η Ιουλία είναι σε πανικό. Ο Γιώργης ωστόσο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούν με κάθε τρόπο να του σώσουν τη ζωή. Ομως μια σοβαρή επιπλοκή τον οδηγεί στο χειρουργείο για δεύτερη φορά και η Ιουλία να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ο Στέφανος ζητάει τα λεφτά του από τη Μυρτάλη

Η δουλειά της Μυρτάλης δεν πάει καλά, με αποτέλεσμα η δόση του δανείου που είχε πάρει, με εγγύηση την περιουσία του Στέφανου, να παραμένει απλήρωτη. Τα άσχημα νέα φυσικά φτάνουν και στον Στέφανο από την τράπεζα, ο οποίος γίνεται έξαλλος και πλησιάζει τη Μυρτάλη για να της κάνει ένα σοβαρό ξεκαθάρισμα: «Αυτά τα λεφτά είναι από την περιουσία μου. Τη δική μου και της οικογένειας μου. Κανόνισε τι θα κάνεις», της λέει. Η Μυρτάλη του υπόσχεται ότι θα το τακτοποιήσει, όμως αρχίζει να νιώθει τον χρόνο να πιέζει, καθώς η τράπεζα απαιτεί την αποπληρωμή της πρώτης δόσης του δανείου κι εκείνη δεν έχει τα χρήματα. Σε απελπιστική κατάσταση ζητά από τον Κουράκο και την Ιουλία να τη βοηθήσουν: «Σας παρακαλώ, βρείτε κάποιον να πουλήσω λίγα νομίσματα από τον θησαυρό, για να μπορέσω να καλύψω τη δόση του δανείου», τους λέει. Ωστόσο οι μέρες περνάνε και δεν μπορεί να συγκεντρώσει τα λεφτά για την πρώτη δόση, ενώ αρνείται πεισματικά να δανειστεί από την Ιουλία, ώσπου ο Στέφανος την ξαναβρίσκει και της ζητάει πίσω τα χρήματα του.

Πηγή:TV24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved