Η Δανάη Παππά δίνει spoiler: Η Θοδώρα θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της
Media

Η Δανάη Παππά δίνει spoiler: Η Θοδώρα θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της

Η Δανάη Παππά πρωταγωνιστεί στον Σασμό, υποδυόμενη τη Θοδώρα.

Η ηρωίδα της μόλις έχασε τον μοναδικό άνθρωπο που αγάπησε στη ζωή της και αυτό από δικό της λάθος. Η ηθοποιός αποσαφηνίζει την εξέλιξη στο γάμο της με τον Γιώργη και παραδέχθηκε πως ο αδελφός της θα είναι ο μόνος άνθρωπος που θα της σταθεί από εδώ και στο εξής.

Η ηρωίδα σας μόλις έχασε τον μοναδικό άνθρωπο που αγάπησε και ερωτεύτηκε και μάλιστα θεωρείται ηθικός αυτουργός. Τι συναισθήματα θα βιώσει από εδώ και πέρα;

«Η Θοδώρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη για τον Πέτρο. Γι' αυτό και όταν το έμαθε... γκρεμίστηκε. Πραγματικά γκρεμίστηκε. Συνειδητοποίησε πόσο πραγματικά αγάπησε τον Πέτρο και πόσο λάθος διαχειρίστηκε όλη την κατάσταση μαζί του».

Θα αποκαλύψει ποτέ ότι όλο αυτό ήταν ένα δικό της κόλπο;

«Μετά από τον θάνατο του Πετρή, τη Θοδώρα την πνίγουν οι τύψεις. Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν θα αποκαλύψει ότι αυτή κρύβεται πίσω από όλο αυτό το μεγάλο μπέρδεμα, αλλά είναι κάτι που γυρνάει συνεχώς στο μυαλό της».

Τι έκβαση θα έχει όλο αυτό στη σχέση της με τον Γιώργη;

«Ο Γιώργης ήδη νιώθει προσβεβλημένος από τη στάση της Θοδώρας απέναντι στον Πέτρο και γίνεται σκληρός μαζί της, έως το σημείο να κάνει σαν να μην υπάρχει μέσα στο σπίτι τους».

Σπόιλερς λένε ότι θα βιώσει άσχημες καταστάσεις από τον άντρα της. Για πόσο αλήθεια θα υπομένει αυτή την κατάσταση; Η ίδια μας έχει δείξει πως δεν έχει μάθει να πιέζεται στις σχέσεις της…

«Από τη στιγμή που πεθαίνει ο Πετρής και η Θοδώρα καταλαβαίνει το λάθος της, αλλάζει σαν άνθρωπος και αλλάζει και ο Γιώργης απέναντι της. Στην αρχή η Θοδώρα κατανοεί την αλλαγή στη συμπεριφορά του Γιώργη και η δέχεται γιατί έχει κάνει λάθος. Ομως από ένα σημείο και μετά που βλέπει ότι η αντιμετώπιση του Γιώργη παραμένει ίδια χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη, είτε θετική είτε αρνητική, δεν το ανέχεται άλλο και παίρνει την κατάσταση στα χέρια της».

Ποια η στάση των γονιών της σε όλο αυτό που ανησυχούν πολύ για τα λόγια του χωριού;

«Ο πατέρας της Θοδώρας πάντα κοιτάζει το τι θα πει το χωριό και αυτό κάνει, πατέρα και κόρη να έρχονται συνεχώς σε σύγκρουση. Από την άλλη, η μητέρα της Θοδώρας προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για το τι συμβαίνει στη σχέση Γιώργου-Θοδώρας και στηρίζει την κόρη της σε όποια απόφαση θέλει να πάρει. Το πιο αναπάντεχο που συμβαίνει με την όλη κατάσταση είναι πως ο Μανώλης και η Θοδώρα έρχονται κοντά, γιατί συνειδητοποιούν και οι δύο πως φταίνε για την κατάληξη του Πέτρου».

Μια εγκυμοσύνη δεν θα βοηθούσε τη σχέση τους; Υπάρχει περίπτωση να δούμε τέτοια εκδοχή; Οι φανατικοί της σειράς πάντως το περιμένουν…

«Μια εγκυμοσύνη μπορεί να έφτιαχνε τα πράγματα εάν η Θοδώρα ήταν μια φυσιολογική κοπέλα με έναν πιο ήρεμο χαρακτήρα. Πιστεύω όμως πως η Θοδώρα δεν είναι έτοιμη να γίνει μάνα. Και ίσως μια εγκυμοσύνη την αγχώσει και κάνει τα πράγματα χειρότερα».

Θα δούμε την ηρωίδα σας να μεταμορφώνεται; Να δείχνει τη θετική της πλευρά;

«Ναι, κρατάει την αντιδραστικότητα της αλλά ωριμάζει απότομα με τον θάνατο του Πέτρου και βλέπουμε μια πλευρά της που δεν έχουμε ξαναδεί».

Λένε πως ο ρόλος του Μανώλη θα αλλάξει και θα βρεθεί πολύ κοντά με την αδελφή του! Θα είναι ένας από τους ανθρώπους που θα αντλήσει δύναμη;

«Αυτή η σχέση Μανώλη και Θοδώρας είναι η αγαπημένη μου! Καταλαβαίνουν και συνειδητοποιούν και οι δύο πως είναι υπαίτιοι για τον χαμό του Πέτρου και αυτό τους κάνει να έρθουν πιο κοντά. Η Θοδώρα ζητάει τη βοήθεια του αρκετές φορές και είναι ο μόνος που στέκεται πραγματικά δίπλα της και τη στηρίζει».

Θα τη δούμε ποτέ απόλυτα ευτυχισμένη;

«Πιστεύω πως μια κοπέλα σαν την Θοδώρα δεν είναι ποτέ ουσιαστικά ευτυχισμένη, γιατί και η ίδια δεν γνωρίζει τι ζητάει από τη ζωή της», είπε στο TV24.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved