Κώστας Κόκλας:Οι σχέσεις του με την μητέρα του παιδιού του και η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή
Media

Κώστας Κόκλας:Οι σχέσεις του με την μητέρα του παιδιού του και η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Στούντιο 4: Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ ήταν σήμερα (3/2) το απόγευμα ο Κώστας Κόκλας και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε αν αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος ή σε σχέση.
«Έχουμε δέκα χρόνια που χωρίσαμε, δεν βάλαμε ποτέ μπροστά το ότι είμαστε χωρισμένοι. Δεν υπάρχουν κάποιες συνθήκες να κρατήσεις αυτές τις σχέσεις με πρώην. Από το πρωί που ξυπνάς, μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθείς έχεις το περιθώριο να διαμορφώσεις τις συνθήκες», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Κόκλας για τις σχέσεις με την πρώην του, Κατερίνα Σούλη και συνέχισε:

«Έχουμε αδυναμίες, αλλά υπερισχύει η αγάπη για το παιδί, η αγάπη για τον άνθρωπο που είχες επιλέξει για να μοιραστείς πράγματα από τη ζωή σου, να τον εμπιστευτείς γιατί ξέρει για σένα πράγματα που δεν τα ξέρει κανείς άλλος. Δεν έχω πάψει ποτέ κάθε μέρα να είμαι εκεί, δίπλα στο παιδί και δίπλα στον άνθρωπο με τον οποίο απέκτησα ένα παιδιά», πρόσθεσε ο Κώστας Κόκλας.

Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο, ξεκαθαρίζοντας πως δεν βρίσκεται σε κάποια σχέση: «Δεν έχω κάποια σχέση. Έχω κάνει δυο γάμους, έχω κάνει το παιδί μου, τα έχω ολοκληρώσει. Δεν θα ήθελα να βάλω έναν άνθρωπο στη διαδικασία μιας νέας σχέσης, αν δεν ήμουν εγώ έτοιμος. Μια – δυο φορές που πήγα να το κάνω, ήταν λάθος», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved