Ανθή Σαλαγκούδη στο Mega Καλημέρα: Η κατάψυξη ωαρίων, το βιβλίο της Μελέτη και οι δύσκολες στιγμές
Media

Ανθή Σαλαγκούδη στο Mega Καλημέρα: Η κατάψυξη ωαρίων, το βιβλίο της Μελέτη και οι δύσκολες στιγμές

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, MEGA Καλημέρα για την κατάψυξη ωαρίων, την περίοδο που μπήκε στο νοσοκομείο, αλλά και την δύσκολη στιγμή που βίωσε λόγω της ιδιότητας του πατέρα της.

Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε για την διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων που προχώρησε.

«Υπήρξε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την κατάψυξη ωάριων που έκανα και δημοσιοποίησα. Η κατάψυξη ωάριων δεν είναι η πιο εύκολη δοκιμασία, διάβασα το βιβλίο της Ελεονώρας και ένιωσα μια ταύτιση μαζί της. Χαίρομαι πολύ που μπήκα στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων. Δεν είχα έρθει κοντά σε αυτό που λεμέ ιδανικός σύντροφος, θα ήταν άλλη η κατάληξη και όχι η κρυοσυντήρηση ωαρίων»

»Έχω πάντα σύμμαχο την οικογένεια μου. Ακόμα δεν μου έχει γεννηθεί η επιθυμία να γινώ μητέρα. Μπορεί να υιοθετήσω παιδί, μπορεί να θελήσω να κάνω παιδί κάποια στιγμή. Έχω υπάρξει 3 χρονιά μόνη, χωρίς σχέση», δήλωσε αρχικά.

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για το survvior που πήρε μέρος: «Δεν αναπολώ καθόλου το survivor, το έβλεπα στην αρχή και με έπιανε νευρικό γέλιο, απορώ μέχρι σήμερα πως το έκανα. Η πιο δύσκολη στιγμή μου στο survivor ήταν όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου έβαλαν 6 ορούς σε μια ημέρα, ήμουν αφυδατωμένη».

«Ήθελα λόγω του ονόματος μου να αποδείξω τι αξίζω, εκεί ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία, τα πρώτα χρονιά. Και στην ΕΡΤ είχα το ίδιο πρόβλημα, με την ιδιότητα του πατέρα μου. Υπήρχε μέσα μου το μικρόβιο της πολιτικής, ως δημοτική σύμβουλος είδα πως λειτουργεί και έφυγα νωρίς», τόνισε σχετικά την δυσκολία που αντιμετώπισε λόγω τηε ιδιότητας του πατέρα του.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Ανθή Σαλαγκούδη: «Έχω μείνει χωρίς ρεύμα 60 ώρες, πάω στο αυτοκίνητο για να φορτίσω το κινητό μου»

Βαρύ πένθος για την Ανθή Σαλαγκούδη

Ανθή Σαλαγκούδη: Για την απόφασή της να καταψύξει τα ωάριά της: «Έκανα ενέσεις για έντεκα ημέρες»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved