Ήλιος: Ο Τζαφάρ εκβιάζει τον Δημήτρη με τη ζωή της Αζίζα
Media

Ήλιος: Ο Τζαφάρ εκβιάζει τον Δημήτρη με τη ζωή της Αζίζα

Τι θα δούμε σήμερα, 7 Φεβρουαρίου στη σειρά, Ήλιος που θα προβάλλεται στις 21:00;

Ο Δημήτρης παίρνει μήνυμα από τον Τζαφάρ που του ζητάει να συναντηθούν. Ο Νικήτας καταφέρνει να κλέψει τα χρήματα από την εταιρία και τα δίνει στον αδερφό του.

Ο φύλακας, όμως, που χτύπησε, βρίσκεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος και ο Νικήτας δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Τζαφάρ εκβιάζει τον Δημήτρη με τη ζωή της Αζίζα για να μη δώσει το στικάκι στην Αστυνομία. Ο Στέφανος θέλει να μεταφερθεί στις αγροτικές φυλακές και ζητάει τη βοήθεια του Αχιλλέα, με τον οποίο συγκρούεται έντονα η Αθηνά, καθώς διαφωνεί κάθετα με αυτή την προοπτική. Ο Μιχάλης πηγαίνει στο σπίτι του Σπύρου να ζητήσει συγγνώμη. Τα πράγματα μεταξύ τους δεν θα εξελιχθούν καλά και, όταν αργότερα φτάνει εκεί και η Νέλλη, θα βρει τον Σπύρο πεσμένο στο πάτωμα και τον Μιχάλη από πάνω του... Ο Δημήτρης βρίσκει κάποια στοιχεία που τον οδηγούν στο σπίτι που πιστεύει ότι κρύβουν τη μικρή Αζίζα…

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε: Την ίδια στιγμή που η Αλίκη κι ο Δημήτρης πείθουν τον Ρασίντ να τους δώσει τα στοιχεία που έχει για τους διακινητές μεταναστών, η επιμονή της μικρής Αζίζα να μάθει νέα για τη μητέρα της τους οδηγεί στα ίχνη της.

Η Νέλλη παλεύει με τα συναισθήματά της ανάμεσα στον Μιχάλη και στον Σπύρο. Η Αθηνά γοητεύεται όλο και περισσότερο απ’ την προσωπικότητα του Αχιλλέα και τη βοηθητική στάση του απέναντί της.

Ο Γιώργος φοβάται για τη ζωή του και ζητά απ’ τον Νικήτα να παρανομήσει για λογαριασμό του, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει τα χρέη του. Ο Νικήτας αρνείται κατηγορηματικά και υπόσχεται στην Λήδα να απέχει, αλλά μια απρόσμενη εξέλιξη θα τον αναγκάσει να αλλάξει γνώμη. Μόνο που η τύχη δεν θα είναι με το μέρος του…

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved