«Στην υγειά μας, ρε παιδιά»: Έτοιμοι να τσουγκρίσουν ποτήρια με κρασί στο Open
Media

«Στην υγειά μας, ρε παιδιά»: Έτοιμοι να τσουγκρίσουν ποτήρια με κρασί στο Open

Το Οpen φαίνεται ότι είναι ανοιχτό για να... τσουγκρίσει τα ποτήρια με κρασάκι και να πει «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» από το φθινόπωρο!

Σε αναζήτηση τηλεοπτικού σταθμού για να φιλοξενήσει το αγαπημένο μουσικό πρόγραμμα «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο βρίσκεται, όπως λέγεται, η αεικίνητη παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη, καθώς ο ηθοποιός και η δημοφιλής παραγωγή έχουν λείψει στους τηλεθεατές. Για χρόνια, άλλωστε, ήταν η καλύτερη ποιοτική συντροφιά τα βράδια του Σαββάτου!

Κρούσεις για το συγκεκριμένο φορμάτ μουσικών αφιερωμάτων έχουν γίνει, όπως λέγεται, και από την ΕΡΤ και το Οpen. Στο μεταξύ, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, δεν λείπουν οι εντάσεις μεταξύ των συντελεστών του μουσικού προγράμματος «Δυνατά» στη δημόσια τηλεόραση, με παρουσιαστή τον Κωστή Μαραβέγια, για αυτό και αρκετά στελέχη της ΕΡΤ βλέπουν το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» ως ιδανική λύση για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Επειδή όμως η κρατική τηλεόραση έχει πολλά μουσικά προγράμματα που μοιάζουν με το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», όπως η «Αυλή των Χρωμάτων» το «Μουσικό Κουτί», φήμες θέλουν την παραγωγό Βίκυ Λάσκαρη να έχει κάνει μια πρώτη συνάντηση με το Open.

Η διοίκηση του καναλιού γνωρίζει πολύ καλά ότι το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» τα πήγε εξαιρετικά τόσο στην κρατική τηλεόραση όσο και στον Σκάι, με εξαίρεση ίσως την τελευταία χρονιά και λόγω πανδημίας, η οποία έκανε τον Σπύρο Παπαδόπουλο με μια αιφνιδιαστική κίνηση και με μια ανάρτηση του να ρίξει τους τίτλους τέλους στην εκπομπή. Μάλιστα, λέγεται ότι το κανάλι της Παιανίας προσφέρει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ώστε να καταφέρει να έχει τον γνωστό ηθοποιό στο τιμόνι της εκπομπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved