Χρήστος Πλαΐνης: «Ο κόσμος του Διαφανίου είναι τέλειος από όλες τις απόψεις»
Media

Χρήστος Πλαΐνης: «Ο κόσμος του Διαφανίου είναι τέλειος από όλες τις απόψεις»

Ο Χρήστος Πλαΐνης για τρίτη σεζόν πρωταγωνιστεί στις «Άγριες μέλισσες» υποδυόμενος τον Περικλή Τόλλια.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον κορονοϊκό που… χτύπησε το Διαφάνι και για το εάν θα συνεχιστεί η σειρά για τέταρτη χρονιά.

Πόσο μπροστά από τα γεγονότα του #MeToo ήταν οι «Άγριες μέλισσες» την περσινή σεζόν;

Ήταν μια απίστευτη συγκυρία! Ούτε ξέραμε τότε για καταγγελίες, για το κίνημα #MeToo, τις γυναικοκτονίες, και οι σεναριογράφοι έγραφαν για το βιασμό της Ελένης και την κακοποίηση της Σοφούλας. Ήταν πολύ ιδιαίτερα επεισόδια και πολύ επίκαιρα, καθώς μιλούσαν για τη σωματική βία μέσα στην οικογένεια. Γιατί η Σοφούλα ήταν παντρεμένη και έτρωγε ξύλο από τον άντρα της. Εμείς γυρνούσαμε σκηνές και ακουμπούσαμε θέματα που τα είδαμε μπροστά μας λίγους μήνες μετά. Ήταν πολύ δύσκολα γυρίσματα.

Τώρα τελευταία, η μετάλλαξη Όμικρον έφερε το Διαφάνι στα όρια του!

Δυστυχώς. Η Όμικρον είναι πολύ μεταδοτική και όταν έχεις να κάνεις με μια σειρά υπερπαραγωγή, στην οποία εργάζονται πάρα πολλοί άνθρωποι, σίγουρα θα 'υπάρξουν κρούσματα και θα ξεφύγει η κατάσταση όσο και να τηρείς τα μέτρα. Βέβαια, όσοι δεν είχαμε νοσήσει συνεχίζαμε τα γυρίσματα με προσοχή και ευελπιστούμε να γίνουν γρήγορα όλοι καλά και να έρθουν καλύτερες μέρες στο Διαφάνι, ώστε να μπει όλο το καστ σε γυρίσματα. Να σκεφτείτε, ακόμα και με τα πρώτα χιόνια τα γυρίσματα δεν σταμάτησαν, εκτός από τις ημέρες που η πολιτεία κήρυξε αργία. Αναγκαστήκαμε να μειώσουμε τα επεισόδια και να προβάλλεται η σειρά κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ώστε να κάνουμε οικονομία. Και παράλληλα τρέχουμε τα γυρίσματα, για να επανέλθουμε και να προβάλλονται οι «Μέλισσες» μέχρι και την Πέμπτη. Ο κόσμος του Διαφανίου είναι τέλειος από όλες τις απόψεις, από τους σεναριογράφους, τους σκηνοθέτες, τους συναδέλφους μου και τους τεχνικούς. Οι σεναριογράφοι έδωσαν σε όλους μας πολύ δυνατά κείμενα, ο κάθε ρόλος είναι ένα διαμάντι, από τους πρώτους μέχρι τους δεύτερους. Δεν υπάρχει καλός, κακός, ωραίος ή άσχημος, όλοι είναι απ' όλα, όπως συμβαίνει και στη ζωή. Τώρα τελευταία, η μετάλλαξη Όμικρον.

Θα πάει η σειρά και για τέταρτη χρονιά;

Θα δείξει. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται, αλλά δεν ξέρω κιόλας. Προς το παρόν, έχουμε και φέτος να βάλουμε τα δυνατά μας με την Covid-19. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που ζούμε ως κοινωνία και είναι πολύ επικίνδυνο να το συνηθίσουμε. Η ζωή του ανθρώπου δεν-είναι η ανελευθερία και η μάσκα. Δεν είναι φυσιολογικό να είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, μικρά παιδιά τριών ετών να βλέπουν από την αρχή της ζωής τους τους ανθρώπους με μάσκες. Ελπίζω όλη αυτή η δυστοπική κατάσταση να αλλάξει.

Πηγή:7ΜέρεςTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved