Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Τα δυο νέα απολαυστικά επεισόδια - Σε νέες περιπέτειες η Κατερίνα
Media

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Τα δυο νέα απολαυστικά επεισόδια - Σε νέες περιπέτειες η Κατερίνα

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Η Κατερίνα πραγματοποιεί τις… τελευταίες επιθυμίες της!

Η Κατερίνα αρχίζει να πραγματοποιεί μία-μία τις… τελευταίες επιθυμίες που έχει γράψει στη λίστα της και το βράδυ βγαίνει με τα κορίτσια. Πέφτουν, όμως, πάνω στον Δημήτρη, ο οποίος έχει βγει με συναδέλφους και τη Λουκία κι η βραδιά εξελίσσεται αναπάντεχα. Ο Δημήτρης δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Κατερίνα θα ζήσει μόνο έξι μήνες, και όταν αυτή τού ζητάει να παντρευτούν, η Λουκία τον πιέζει να δεχτεί, έτσι ώστε να βάλει χέρι στην ασφάλεια ζωής της και να γίνουν πλούσιοι. Στο μεταξύ, η Κατερίνα αρχίζει να σκέφτεται έντονα τον Αλέξανδρο, αλλά ντρέπεται να του το πει…

Μια τρελή και απρόσμενη πορεία ξεκινάει για την Κατερίνα, με προορισμό τη χαρά της ζωής και τον απόλυτο έρωτα, στα νέα επεισόδια της ρομαντικής κωμωδίας της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 20:00.

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 5ο: Ο Αλέξανδρος μαθαίνει πως ο φύλακας έπιασε την Κατερίνα και τα κορίτσια να κάνουν διάρρηξη στην ασφαλιστική εταιρεία. Τρέχει να τη σώσει, για άλλη μια φορά, και της λέει πως εκείνος φεύγει για Ελβετία και δεν θα είναι εκεί στο επόμενο μπλέξιμό της να τη βοηθήσει.

Ο Αντώνης και ο Πέτρος κανονίζουν να πουλήσουν τους δύο ορόφους της κλινικής πίσω από την πλάτη του Αλέξανδρου, αλλά χρειάζονται την ψήφο της Μαρκέλλας, που έχει τους λόγους της να την αρνηθεί. Ο Βλάσσης προσπαθεί να πείσει την Κατερίνα ότι άλλαξε μυαλά και βοηθάει στο σπίτι.

Η Κατερίνα αρχίζει να κάνει πράγματα που έχει γράψει στη λίστα της και το βράδυ βγαίνει με τα κορίτσια. Πέφτουν, όμως, πάνω στον Δημήτρη που έχει βγει με συναδέλφους και τη Λουκία κι η βραδιά εξελίσσεται όπως δεν περίμενε.

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 6ο: Ο Δημήτρης δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Κατερίνα θα ζήσει μόνο έξι μήνες. Η Κατερίνα τού ζητάει να παντρευτούν και η Λουκία τον πιέζει να δεχτεί, έτσι ώστε να βάλει χέρι στην ασφάλεια ζωής της Κατερίνας και να γίνουν πλούσιοι.

Η Κατερίνα έχει φαντασιώσεις για τον Αλέξανδρο, αλλά ντρέπεται να του το πει κι αυτός φοβάται πως η κατάστασή της επιδεινώνεται. Η Κατερίνα πείθει τη Ροζαλία να πει στους δικούς της για τον Ιάκωβο και να κανονίσει τον γάμο, εφόσον θα αναλάβει αυτή όλα τα έξοδα.

Επίσης, προσφέρεται να αναλάβει τα έξοδα για τις σπουδές του Βλάσση, που την έπεισε πως θέλει να γυρίσει στη σχολή και να πάρει πτυχίο -φυσικά λέει ψέματα. Τέλος, ο Αλέξανδρος αποφασίζει να φύγει για την Ελβετία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved