Survivor: Βισκαδουράκης: Αυτούς τους παίκτες «δίνει στεγνά»-«Υπήρχε πλάνο, είχαν κάνει ένα παρεάκι»
Media

Survivor: Βισκαδουράκης: Αυτούς τους παίκτες «δίνει στεγνά»-«Υπήρχε πλάνο, είχαν κάνει ένα παρεάκι»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Open Weekend για την εμπειρία του στο Survivor, τις στρατηγικές και δεν διστάζει να δώσει στεγνά παίκτες από την ομάδα των Διασήμων!

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Πονάει πολύ το πόδι μου, υποφέρουμε, αλλά αντέχουμε. Το ατύχημα έγινε μετά από το συμβούλιο, όπου έγιναν πολλές παρεξηγήσεις και υπήρξαν πολλές φωνές. Είπε κάποια απρεπή πράγματα ο Βαλάντης, έκανε επίθεση στην Ευρυδίκη. Όταν είδα τα τηλεοπτικά συνεργεία να έρχονται, κλώτσησα το ψυγείο με αποτέλεσμα να σπάσω το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης υπογράμμισε: «Το δυσκολότερο πράγμα ήταν αφαγία. Όταν έκανε κρύο και τα ρούχα μας ήταν βρεγμένα, δεν ήξερες που να κρυφτείς. Ο Κατσαούνης είναι καλός παίκτης, αλλά λέει κουβέντες παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχει χάσει πολλά κιλά, αγωνιστικά θέλει ακόμα δουλειά. Πολλές φορές μού έδωσε το φαγητό του».


Και πρώτη φορά αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής του Open: «Υπήρχε πλάνο από Λάμπρο, Γιάννη, Μυριέλλα και Ναυσικά, είχαν κάνει ένα παρεάκι. Είναι πολύ λογικό να υπάρχουν ομάδες και στρατηγικές»!
Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved