Σε ξένα χέρια: Η Τραβιάτα είναι άστεγη και εντελώς οργισμένη, αποφασισμένη να εκδικηθεί
Media

Σε ξένα χέρια: Η Τραβιάτα είναι άστεγη και εντελώς οργισμένη, αποφασισμένη να εκδικηθεί

Σε ξένα χέρια: Η Τραβιάτα δεν έχει εξαντλήσει όλους τους άσσους στο μανίκι της.

Η Σούλα και ο Λουδοβίκος είναι πλέον νεόνυμφοι, όμως τα προβλήματά τους δε φαίνεται να έχουν τελειώσει: η ξαδέρφη Γρηγορία, έχοντας ενώσει τις δυνάμεις της με τη Σαλώμη, καιροφυλακτεί.

Ένα γύρισμα της τύχης όμως, ίσως δώσει ξανά προβάδισμα στον Λουδοβίκο σε ό,τι αφορά τη διαθήκη, διαταράσσοντας όμως τα κρυφά σχέδια που είχε για τη Σούλα. Από την άλλη, η Τραβιάτα είναι άστεγη και εντελώς οργισμένη, αποφασισμένη να εκδικηθεί τη Διώνη χωρίς να υπολογίζει πιθανές παράπλευρες απώλειες. Ο Χρύσανθος παλεύει με νύχια και με δόντια να συμφιλιώσει τις δύο γυναίκες, ενώ η Διώνη είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τη «γραμματέα» με ολομέτωπη επίθεση.

Η Τραβιάτα, όμως, δεν έχει εξαντλήσει όλους τους άσσους στο μανίκι της. Κι ενώ στην εταιρεία του Φεγκούδη η Διώνη προσπαθεί να διαχειριστεί πιθανές απώλειες, στο σπίτι η ρήξη της Μαριτίνας με την Τόνια θα οδηγήσει σε επικίνδυνα τελεσίγραφα. Όσο όμως η Μαριτίνα προσπαθεί να κάνει τη ζωή της Τόνιας δύσκολη, ο Πιπερόπουλος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη –σε καμία γλώσσα.

Κι αν ξέρει κάτι καλά ο Πιπερόπουλος, είναι να δολοπλοκεί… και να κόβει τα φτερά της Μαριτίνας.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Τραβιάτα αποκαλύπτει στον Χρύσανθο τα σχέδιά της για το δημόσιο ξεμπρόστιασμα της Διώνης, ενώ η Τόνια προσπαθεί να κρύψει από τον Φεγκούδη το σκηνικό με το χαστούκι.

Το χτύπημα στο κεφάλι αφήνει ένα πολύ περίεργο κουσούρι στον Πιπερόπουλο και η υπογραφή του συμφώνου συμβίωσης ανάμεσα στη Σούλα και τον Λουδοβίκο παίρνει μια αναπάντεχη τροπή.

Πώς θα αντιδράσει ο Φεγκούδης όταν μάθει για την επίθεση της Μαριτίνας στην Τόνια; Και τέλος, θα καταφέρει η Μαριτίνα να πείσει τη θεία Σκορδίλω να της μεταβιβάσει τις μετοχές;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved