Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος κάνει μία ακόμη προσπάθεια να διεκδικήσει την Έλλη
Media

Η τελευταία ώρα: Ο Μάρκος κάνει μία ακόμη προσπάθεια να διεκδικήσει την Έλλη

Η τελευταία ώρα: Η Έλλη εκτός από την προσωπική κατάσταση ανάμεσά τους έχει να διαχειριστεί και τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι της.

Η Μαρίνα κάνει μία πράξη απελπισίας και προβαίνει σε απόπειρα αυτοκτονίας. Το γεγονός αυτό φέρνει στην επιφάνεια τα πραγματικά αισθήματα όλων για εκείνη, ενώ η ίδια βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και παλεύει για τη ζωή της.

Από την άλλη, ο Μάρκος κάνει μία ακόμη προσπάθεια να διεκδικήσει την Έλλη.

Η κοπέλα, όμως, εκτός από την προσωπική κατάσταση ανάμεσά τους έχει να διαχειριστεί και τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι της, μετά την απόφαση των γονιών της να δώσουν τέλος στη σχέση τους και τις αποκαλύψεις που έλαβαν χώρα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

H Λουκία ξεκαθαρίζει στον Ανδρέα ότι θα διοικήσει την εταιρεία, ενώ όταν βρίσκεται με τον Νικόλα προχωράει σε μία ακόμη δυναμική κίνηση, που τον ξαφνιάζει. Όσο περνάει ο καιρός, η κόντρα του Ανδρέα και της Λουκίας κορυφώνεται.

Παράλληλα, ο Νικόλας εκβιάζει τον τελευταίο προκειμένου να τον βοηθήσει στον αγώνα για τη δημαρχία. Συνάμα, ο Ανδρέας ζητάει από την Έλλη να ηρεμήσει τη Λουκία, ενώ εκείνη κάνει μία δελεαστική πρόταση στον Δαμιανό.

Πράγματι, ο άντρας δέχεται και λίγο μετά δείχνει στη Λουκία αποδείξεις για τις παράνομες δραστηριότητες της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved