Η τελευταία ώρα: Η Κάτια παρακολουθεί τον Αλέξη με την Πωλίνα και βλέπει κάτι που την ταράζει
Media

Η τελευταία ώρα: Η Κάτια παρακολουθεί τον Αλέξη με την Πωλίνα και βλέπει κάτι που την ταράζει

Η τελευταία ώρα: Η Ζωή αισθάνεται μόνη, ενώ η Έλλη νιώθει ανακούφιση. 

Μια μυστηριώδης γυναίκα εμφανίζεται στο μπαρ που τραγουδάει ο «Αγγελος Μελάς». Ακόμη μία φορά, ο Μάρκος καταφέρνει να κρύψει την αλήθεια από τη Ζωή σχετικά με το μπλουζάκι που βρήκε στο δωμάτιό του, ενώ λέει στην Έλλη πως θα τη συστήσει επιτέλους στη μητέρα του ως κοπέλα του.

Η Ζωή αισθάνεται μόνη, ενώ η Έλλη νιώθει ανακούφιση. Ταυτόχρονα, η Κάτια παρακολουθεί τον Αλέξη με την Πωλίνα και βλέπει κάτι που την ταράζει. Γι’ αυτόν τον λόγο, και προκειμένου να τον παγιδέψει, ζητάει από μια φίλη της να της φτιάξει πλαστές εξετάσεις από μία β-χοριακή, στις οποίες να φαίνεται ότι είναι έγκυος.

Με αυτόν τον τρόπο, η νεαρή κοπέλα θεωρεί ότι θα τον κρατήσει κοντά της και ταυτόχρονα θα μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητη να κάνει τη ζωή της. Ποια θα είναι η αντίδραση του Αλέξη, όταν μάθει πως περιμένει παιδί;

Και ποια η στάση της μητέρας του, όταν ο γιος της της ανακοινώσει τα νέα; Θα πειστεί ή ακόμη μία φορά θα γεμίσει αμφιβολίες και θα αναζητήσει την πραγματική αλήθεια;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Μαρίνα κάνει μία πράξη απελπισίας και προβαίνει σε απόπειρα αυτοκτονίας. Το γεγονός αυτό φέρνει στην επιφάνεια τα πραγματικά αισθήματα όλων για εκείνη, ενώ η ίδια βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και παλεύει για τη ζωή της.

Από την άλλη, ο Μάρκος κάνει μία ακόμη προσπάθεια να διεκδικήσει την Έλλη.

Η κοπέλα, όμως, εκτός από την προσωπική κατάσταση ανάμεσά τους έχει να διαχειριστεί και τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι της, μετά την απόφαση των γονιών της να δώσουν τέλος στη σχέση τους και τις αποκαλύψεις που έλαβαν χώρα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved