Σκορδά – Λιάγκας: «Πάγωσαν» με την εξομολόγηση του Γιώργου Ψυχογιού
Media

Σκορδά – Λιάγκας: «Πάγωσαν» με την εξομολόγηση του Γιώργου Ψυχογιού

Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση του Γιώργου Ψυχογιού on camera!

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει και ο ίδιος θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς σε λεκτικό και ψυχολογικό επίπεδο για αρκετά χρόνια.

To πρωί της Δευτέρας (7-02) στην εκπομπή προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα με τους παρουσιαστές, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά να έχουν «παγώσει» με την αποκάλυψη που έκανε ο ηθοποιός.

«Μιλάτε με έναν άκρως κακοποιημένο άνθρωπο, δε μίλησα ποτέ, δεν έφυγα ποτέ από δουλειά γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν μέντοράς μου, ήταν ότι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό θέατρο. Καθένας έχει μια συμπεριφορά και στην κακοποίησή του. Δε θέλω να πω ότι αυτό με εξέλιξε, με έκανε όμως πιο δυνατό. Τώρα, η ψυχή μου το ξέρει πως ανταπεξήλθα σε αυτή την κακοποίηση. Δεν ήταν μόνο κακοποίηση, ήταν και μια χειριστική κατάσταση που ο ίδιος ο άνθρωπος σε ανέβαζε στα ουράνια. Δέχεσαι μια άδικη συμπεριφορά παρουσία κόσμου, παρουσία θιάσου. Σε διαλύει αυτό, σε διαλύει παρουσία κόσμου, παρουσία θιάσου, στην παράσταση.

Εγώ έπρεπε να αντέξω αυτή την κακοποιητική συμπεριφορά που δεν ήταν μόνο στην πρόβα ήταν και στην παράσταση, λεκτική και ψυχολογική βία. Και όταν θεωρείς αυτόν τον άνθρωπο κορυφή, μπορείς να βάλεις και λίγο νερό στο κρασί σου στη δουλειά για να πάει ο ρόλος πιο πέρα. Δεν πειράζει, θα έρθει η ίαση» ανέφερε φανερά συγκινημένος ο Γιώργος Ψυχογιός και συνέχισε: «Όταν η συνεργασία είναι επαναλαμβανόμενη, γνωρίζεις κάπως. Έτυχε τα τελευταία χρόνια να μην αντέχετε αυτό. Τώρα απολαμβάνω τη δουλειά μου στα 60 μου. Την απολαμβάνω αφού έφυγα από αυτόν τον άνθρωπο. Του μίλησα με πολύ ωραίο τρόπο και του είπα ότι θα μπορούσε όλο αυτό να γίνει και με άλλο τρόπο γιατί ήμασταν και φίλοι, ήμασταν συνεργάτες χρόνια. Δε ξέρω τι συναισθήματα έχω».

Δες το βίντεο την αντίδρασή τους

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved