Σκοτεινή θάλασσα: Κουβαράκη: «Μου κέντρισε το ενδιαφέρον το σενάριο και ο χαρακτήρας της Ροδιάς»
Media

Σκοτεινή θάλασσα: Κουβαράκη: «Μου κέντρισε το ενδιαφέρον το σενάριο και ο χαρακτήρας της Ροδιάς»

Η Τζώρτζια Κουβαράκη είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που έχουν εμφανιστεί στη μικρή οθόνη.

Φέτος, πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ΜΕGΑ «Σκοτεινή θάλασσα» υποδυόμενη τη Ροδιά.

Αρχικά, πες μας δυο λόγια για εσένα...

Γεννήθηκα στην Ιταλία, μεγάλωσα στο Λουξεμβούργο και στη συνέχεια μετακόμισα στην Αγγλία όπου έζησα για σχεδόν επτά χρόνια και σπούδασα σε δραματική σχολή. Στην Ελλάδα ήρθα το 2018. Ηθελα να δοκιμάσω το θέατρο στη μητρική μου γλώσσα, καθώς πίστευα ότι θα ανοίξουν νέες πόρτες μέσα μου και θα έρθω πιο κοντά στο συναίσθημα που προσπαθώ να εκφράσω μέσω της γλώσσας. Μέχρι τώρα, δεν έχει τύχει να δουλέψω στο θέατρο, αλλά δεν σταματώ να αισθάνομαι πολύ τυχερή. Βρήκα δουλειά εν μέσω κορονοϊού και συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους, πέρυσι στην οικογενειακή σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερα μας χρόνια» και φέτος στη δραματική σειρά του ΜΕGΑ «Σκοτεινή θάλασσα».

Η μετάβαση σου από τη μία χώρα στην άλλη και Ελλάδα ήταν εύκολη;

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δυσκολεύτηκα τον πρώτο χρόνο. Για πολλά χρόνια ζούσα μόνη μου. Ερχόμενη εδώ, όμως, αναγκάστηκα να ζήσω για ένα μικρό διάστημα με τους γονείς μου, οι οποίοι είναι υπέροχοι και τους λατρεύω, αλλά είχα συνηθίσει διαφορετικά. Επίσης, δεν ήξερα κανέναν άνθρωπο του χώρου, για να επικοινωνήσω μαζί του και να μου δείξει πώς να κινηθώ. Παρ' όλα αυτά, όμως, δεν έχω μετανιώσει για τίποτα και είμαι ευτυχισμένη στην Ελλάδα.

Τι σου κέντρισε το ενδιαφέρον στη δραματική σειρά του ΜΕGΑ «Σκοτεινή θάλασσα»;

Μου κέντρισε το ενδιαφέρον το σενάριο και ο χαρακτήρας της Ροδιάς, τον οποίο αισθάνθηκα κοντά μου, και ήθελα πολύ να ανακαλύψω τη σχέση της με την οικογένεια και όχι μόνο. Φυσικά, ήθελα να συνεργαστώ με τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη, για τον οποίο είχα ακούσει θετικά σχόλια για τον χαρακτήρα του και τη δουλειά του, αλλά και το πολυπληθές καστ της σειράς.

Η Ροδιά μεγαλώνει κάτω οπό τη σκιά της αδελφής της, Άννας, και τη ζηλεύει. Γιατί;

Τα μικρότερα-αδέλφια, συνήθως, μεγαλώνουν κάτω από τη σκιά των μεγαλύτερων. Έτσι και η Ροδιά. Έβλεπε την Άννα να παίρνει αυτό που πάντα ήθελε καινά τη θεωρεί πολύ πιο όμορφη από εκείνη. Επιπλέον, η Ροδιά δεν πήρε ποτέ από την αδελφή της στήριξη. Αυτό την έκανε ακόμη πιο απόμακρη.

Έγινε πιο απόμακρη μόνο από την Αννα ή και από όλη την οικογένεια της;

Τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια, ο Ζήσης και η Άννα, δεν ήταν οι πιο εύκολοι άνθρωποι και όλη η συγκέντρωση των γονιών πήγε σε αυτά. Συνεπώς, η μητέρα τους εκφράζει την αγωνία, τον φόβο και ζητάει από τα μικρότερα παιδιά να τους στηρίξουν. Η Ροδιά όμως, δεν θεωρεί ότι είναι σωστό αυτό. Ειδικά όταν πρόκειται για την Αννα. Γι' αυτόν τον λόγο, λοιπόν, απομακρύνεται από όλη την οικογένεια.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved