Media

Η Βίκυ Σταυροπούλου την... «ξαναπάτησε»- Η επική αντίδρασή της στην φάρσα της Δανάης Μπάρκα!

Gossip-tv Team

Πάμε Δανάη: Στην σημερινή εκπομπή (8-2) παρακολουθήσαμε ένα στιγμιότυπο, όπου η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε και πάλι τις φάρσες στη μητέρα της, της οποίας η αντίδραση ήταν απολαυστική. 

Είναι μια από τις αγαπημένες πρωινές εκπομπές, με πλούσια θεματολογία, αλλά και πολύ χιούμορ, μιας και όλο το team έχει δημιουργήσει μια συγκεκριμένη ροή, ώστε να μπορεί να "κρατά" τους τηλεθεατές και να τους κάνει να περνούν φανταστικά.

Είναι γνωστό πλέον σε όλους το πόσο η συγκεκριμένη εκπομπή αγαπάει τις φάρσες, μιας και τους αρέσει πολύ να χρησιμοποιούν το χιούμορ τους, για να... διασκεδάζουν λίγο παραπάνω. Στη σημερινή εκπομπή (8-2), η Δανάη Μπάρκα και οι συνεργάτες της θέλησαν να κάνουν, για ακόμα μια φορά, μια φάρσα στην Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία ήδη είχε "πέσει θύμα" της Δανάης και των συνεργατών της παλαιότερα.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ενώ η Δανάη Μπάρκα, η Βίκυ Σταυροπούλου και το συνεργείο της εκπομπής, βρισκόντουσαν στο κέντρο της Αθήνας, η ηθοποιός δεν έβρισκε την τσάντα της, με την Δανάη να της λέει ότι της την έκλεψαν, προσπαθώντας να την καθησυχάσει. Οι αντιδράσεις της ήταν επικές, με την Βίκυ Σταυροπούλου να παθαίνει πανικό, στην ιδέα και μόνο ότι την έχουν κλέψει, βάζοντας τις φωνές στη Δανάη για το ότι δεν είχε το νου της στα πράγματά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved