Γενέθλια για την Λάουρα Λάτσιου: Τα συγκινητικά λόγια της Ελένης για την κόρη της που γίνεται 17
Media

Γενέθλια για την Λάουρα Λάτσιου: Τα συγκινητικά λόγια της Ελένης για την κόρη της που γίνεται 17

Η Λάουρα Λάτσιου έχει γενέθλια σήμερα, 9 Φεβρουαρίου και γίνεται 17 χρονών και η μαμά της, Ελένη Μενεγάκη ανέφερε τα πιο όμορφα και συγκινητικά λόγια για την κόρη της στον αέρα της εκπομπής της!

H Λάουρα Λάτσιου είναι ένα ψιλόλιγνο κορίτσι με μακριά, ίσια μαλλιά και πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη λαμπερή μαμά της, Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή τα γενέθλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου που είναι σήμερα, είπε: «Ότι αυτή τη μέρα θα τη γιορτάσω με άλλον άνθρωπο εκτός από το παιδί μου, δεν το περίμενα…. Τέσσερις ημερομηνίες είναι… αυτό που λένε και να πεθάνω θα υπάρχουν παντού πάνω μου, είναι οι ημερομηνίες των παιδιών μου… ότι σε μέρα παιδιού μου, πολυλατρεμένου, θα έχω εσένα κάθε φορά να λέω «χρόνια πολλά» αντί να έχω εδώ το παιδάκι μου να το αγκαλιαζοφιλάω… αλλά τελοσπάντων είσαστε καλά παιδιά εσείς οι υδροχόοι»!

«Εσείς οι υδροχόοι είσαστε καλά παιδιά, αλλά έχετε τις ιδιαιτερότητές σας, αλλά είσαστε παιδιά»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει για την κόρη της, Λάουρα μέσα από παλιότερη εκπομπή της: «Έβλεπα την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια…».

Η Λάουρα λατρεύει τη μαγειρική: «Η Λάουρα φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πως. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα…»».

Γίνεται 17 χρονών και είναι μία κούκλα!

Δείτε την παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved