Survivor: Διπλή αποχώρηση! Έφυγε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας - Παρελθόν και η Αθηνά! Ξέσπασαν σε κλάματα
Media

Survivor: Διπλή αποχώρηση! Έφυγε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας - Παρελθόν και η Αθηνά! Ξέσπασαν σε κλάματα

Survivor: Άλλο ένα γεμάτο εντάσεις και ανατροπές επεισόδιο του ριάλιτι επιβιώσης παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης (9/2).

Η ήττα των Διάσημων στο αγώνισμα ασυλίας και το συμβούλιο που ακολούθησε, έθεσε υποψήφιους προς αποχώρηση πέντε παίκτες της ομάδας τους.
Η Αθηνά Ευμορφιάδη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι εκείνοι που βρίσκονται ένα βήμα μακριά από την έξοδό τους από το παιχνίδι και σήμερα θα μάθουμε ποιος τελικά αποχωρεί.

Οι Διάσημοι κατάφεραν χθες να κατακτήσουν το έπαθλο επικοινωνίας και να πάρουν δύναμη από τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων.


Ωστόσο, οι εντάσεις με τους Μαχητές δεν έλειψαν με τον Άρη Σοϊλέδη και την Μυριέλλα Κουρεντή να γίνονται θέμα συζήτησης.

Απόψε, Μαχητές και Διάσημοι μπήκαν δυναμικά σε έναν υδάτινο στίβο μάχης διεκδικώντας ένα σημαντικό έπαθλο το οποίο και κέρδισαν οι κόκκινοι.

Αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν λοιπόν ήταν οι Διάσημοι ενώ είδαμε και τον Γιώργο Κατσαούνη να λυγίζει on camera με τον Σάββα Κάλφα να του λέει πως είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής τους.

Γύρισαν στις παραλίες και έπεσαν για ύπνο ενώ την επόμενη ημέρα κάποιος έπρεπε να αποχωρήσει. Αυτός που έφυγε ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Όλοι πάγωσαν και ξέσπασαν σε κλάματα. Λίγο μετά όμως έσκασε και νέα βόμβα! Η Αθηνά ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς. Και σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί την Ευρυδίκη να κλαίει έτσι.

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved