Μιχαήλ Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για την μητέρα του, Αλιμπέρτη και η σχέση του με τον Good job Nicky
Media

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για την μητέρα του, Αλιμπέρτη και η σχέση του με τον Good job Nicky

O Μιχαήλ Βαρθακούρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night Show και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη. Μίλησε για την καθημερινότητά του στην Πάρο, αναφέρθηκε στους δυο υπέροχους γονείς του, τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον Γιάννη Πάριο αλλά και στον αδερφό του, Good Job Nicky!

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης για την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας, ανέφερε:

«Αν δείξεις στον κόσμο ποιος είσαι και τι πιστεύεις, δεν υπάρχει μετά κάτι να πει κάποιος κάτι για σένα. Είσαι εκεί, είσαι έξω, έχεις βγει. Η μαμά και ο μπαμπάς τις έχουν δει τις φωτογραφίες. Η μαμά ειδικά τις βλέπει όλες, σχεδόν την στιγμή που τις δημιουργώ, λίγο μετά… Ακούω την κριτική τους αν και τις περισσότερες φορές ακούω τον Νικόλα».

Όσον αφορά τον αδερφό του, Good job Nicky, τόνισε: «Με τον Νικόλα συνεννοούμαστε με τα μάτια. Έχουμε ένα μυαλό, έτσι νιώθω κάποιες ώρες. Είναι πανέξυπνος, είναι ο καλύτερός μου φίλος στον πλανήτη. Τον θαυμάζω, πάμε μαζί παντού».

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης αποκάλυψε τη συνεργασία με τον πατέρα του, αφού είχε επιμεληθεί το εξώφυλλο του δίσκου του: «Έχω κάνει δίσκο του πατέρα μου, του έχω κάνει εγώ την φωτογράφιση. “Έλα μου, χαμογέλα μου”».

Όσον αφορά τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη η οποία μένει μόνιμα πια εδώ και χρόνια στην Πάρο, δήλωσε: «Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δεν βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω” βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία»!

Δείτε παρακάτω βίντεο από τη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Διαβάστε επίσης:

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Οι διάσημοι γονείς του και η απόφαση της μητέρας του να μείνει μόνιμα στην Πάρο

Μιχαήλ Βαρθακούρης: Ο γιος του Πάριου και της Αλιμπέρτη παρουσιάζει την πρώτη φωτογραφική του έκθεση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved