Σασμός spoiler: Έγκυος η Θοδώρα από τον Γιώργη; - Νέος έρωτας για την Αργυρώ
Media

Σασμός spoiler: Έγκυος η Θοδώρα από τον Γιώργη; - Νέος έρωτας για την Αργυρώ

Σασμός spoiler:Η Αργυρώ ξανά ερωτευμένη με νεαρό άντρα.

Στη σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε με τα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς, «Σασμός», αποκάλυψαν πως η Αργυρώ στα επόμενα επεισόδια θα μάθει για την αθωότητα του Αστέρη, όμως θα είναι αργά καθώς στην ζωή της θα υπάρχει ένας νέος άντρας.

Η Κατερίνα Καινούργιου έμεινε άφωνη με τα όσα άκουσε, ωστόσο πριν προλάβει να αντιδράσει έσκασε ακόμη μία «βόμβα». Η Θοδώρα όπως όλα δείχνουν μένει έγκυος από τον Γιώργη, ύστερα από την ερωτική βραδιά που πέρασαν μαζί.

Τι θα δούμε στο σημερινό (10/2) επεισόδιο…

Η στιγμή για τη μεταγωγή του Αστέρη στις φυλακές του Ηρακλείου έχει φτάσει. Η ενέδρα από την Καλλιόπη και τον Μαθιό έχει στηθεί. Μια ξαφνική απόφαση του αστυνόμου όμως θα ανατρέψει τα πάντα.

Η Καλλιόπη μανιασμένη προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι εκείνος που ευθύνεται για αυτή την ανατροπή των σχεδίων. Η Αργυρώ παλεύει με τον πόνο και τον θυμό της, ενώ η Θοδώρα μην αντέχοντας άλλο την περιφρόνηση του Γιώργη παίρνει μια απόφαση που θα φέρει τους γονείς της προ εκπλήξεως.

Ο Αστέρης στη φυλακή έχει μία πρώτη επαφή με κάποιον περίεργο συγκρατούμενο. Πώς θα καταφέρει να βρει τις ισορροπίες στην καινούρια του πλέον ζωή;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved