Μόλις Χθες: Ο Σπύρος βρίσκει τη Λουίζα στο σαλόνι πεσμένη στο πάτωμα
Media

Μόλις Χθες: Ο Σπύρος βρίσκει τη Λουίζα στο σαλόνι πεσμένη στο πάτωμα

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (11/2), ο Σπύρος βρίσκει τη Λουίζα στο σαλόνι πεσμένη στο πάτωμα και ο γιατρός βρίσκει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο αίμα της.

Έρχεται η Χριστίνα και μετά ο Μιχάλης, ο οποίος αμφισβητεί ότι η Λουίζα πήρε μόνη της τα ναρκωτικά. Είναι σίγουρος ότι κάποιος την νάρκωσε. Ποιος όμως; Μόλις η Λουίζα συνέρχεται, έρχεται ο Αντώνης για να της κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για το ξενοδοχείο. Η Κορίνα θέλει να μιλήσει με κάποιον για τα προβλήματα στη σχέση της και έρχεται πιο κοντά με τον Ιάσονα. Η Έλενα αποφασίζει να πάει σ’ έναν ψυχολόγο να ζητήσει βοήθεια. Ο Μιχάλης ρωτάει τη Μαρία αν βγήκε καθόλου η Έλενα το βράδυ από το σπίτι. Ο Αντώνης στη χαρτοπαικτική λέσχη λέει στον Σπύρο την απάντηση της Λουίζας στην πρότασή του. Ο Σπύρος κάνει άλλη μια προσπάθεια να πάρει την επιμέλεια της κόρης του.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Η Έλενα μεταφέρεται στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της και ο Μιχάλης με τη Λουίζα ανησυχούν για την υγεία της. Ο εισαγγελέας προτείνει στην Κέλλυ μία νύχτα πάθους, όπως παλιά, για να φερθεί με επιείκεια στον προφυλακισμένο Στάθη. Η Άννα πλησιάζει ερωτικά τον Αντώνη που σοκάρεται ενώ ο Ιάσονας που τους βλέπει γίνεται έξαλλος με τον πατέρα του. Ο Σπύρος εξακολουθεί να πιέζει τον Αντώνη να μεσολαβήσει για να πάρει το ξενοδοχείο της Λουίζας και να την πετάξει στον δρόμο. Η Μαρία θέλει να βοηθήσει την Έλενα γιατί την λυπάται αλλά ο Αχιλλέας με τον Μιχάλη προσπαθούν να την αποτρέψουν. Η Βέρα είναι πολλή στεναχωρημένη με την προφυλάκιση του Στάθη και η Χριστίνα φοβάται μήπως κάνει καμία «τρέλα». Η Λουίζα δεν ξέρει πώς να χειριστεί την ακρόαση για την επιμέλεια της Κατερίνας, γιατί θέλει να είναι και επίσημα ζευγάρι με τον Μιχάλη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved