Η αποκάλυψη της Μενεγάκη: «Αν μου έλεγε ότι ήταν οικονομικό το θέμα, σήκωνα τα χέρια ψηλά»
Media

Η αποκάλυψη της Μενεγάκη: «Αν μου έλεγε ότι ήταν οικονομικό το θέμα, σήκωνα τα χέρια ψηλά»

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε την απόφαση των ηθοποιών που αφήνουν το θέατρο για να συμμετάσχουν σε ένα ριάλιτι και έκανε μία αποκάλυψη.

Το τελευταίο διάστημα συζητιέται καθημερινά η απόφαση των ηθοποιών να εγκαταλείπουν τις δουλειές τους στο θέατρο για να λάβουν μέρος σε κάποιο ριάλιτι.

Το θέμα αυτό έδωσε την αφορμή στην Ελένη Μενεγάκη να συζητήσει με τους συνεργάτες αλλά και να το εξομολογηθεί στο κοινό πως σχεδόν όλες τις φορές που της έλεγαν οι συνεργάτες της ότι θέλουν να αποχωρήσουν από την συνεργασία που είχαν για οικονομικούς λόγους, δεν μπορούσε να τους πει τίποτα.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε:«Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πιο δεκτικοί για κάποιον που λέει “έφυγα από εκεί γιατί θα πάω εκεί”. Δεν χρειάζεται να κρίνουμε. Εγώ θυμάμαι παλιά που πάντα μου λέγανε “σε τι πράγμα δε μπορείς να πεις “όχι” αν ένας συνεργάτης σου σού πει ότι θέλει να φύγει;”. Όταν μου λένε ότι θέλουν να φύγουν, με έπιανε μία στενοχώρια, μπορεί να με έπιανε θυμός, ό,τι θες με έπιανε. Αν ο άλλος μου πει “Ελένη μου είναι οικονομικό το θέμα”, είναι το μόνο πράγμα που λέω “με την ευχή μου, αν έχω, στη δίνω να πας”»

Και τόνισε:«Ποτέ δεν έχω πει σε συνεργάτη, που εννιά φορές στις 10 με στενοχωρούσε όταν θα ήθελε να φύγει, να μην πάει. Αν μου έλεγε ότι ήταν οικονομικό το θέμα, σήκωνα τα χέρια ψηλά. Δηλαδή αυτό το κατανοούσα πάντα και το κατανοώ».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved