Ελένη Μενεγάκη: Η απίστευτη ατάκα για τα κιλά της – Αδυνάτισε η παρουσιάστρια;
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η απίστευτη ατάκα για τα κιλά της – Αδυνάτισε η παρουσιάστρια;

H ατάκα της Ελένης Μενεγάκη για τα κιλά της μας έκανε να…ζηλέψουμε!

Η παρουσιάστρια καθυστέρησε να εισβάλλει στην εκπομπή της και… εξήγησε τον λόγο!

Ήθελε να βάλει μία λευκή ζώνη στη μέση της, όμως έπεφτε η ζώνη της και έπρεπε να κάνουν μία τρύπα πιο μέσα…

Και εκεί που νομίσαμε ότι αδυνάτισε, η λαμπερή παρουσιάστρια είπε: «Καθυστέρησα λίγο γιατί έπεφτε η ζώνη και έπρεπε να κάνουμε μία τρύπα στη ζώνη. Μη νομίζετε ότι αδυνάτισα; Τίποτα στα ίδια ακριβώς, αλλά κάποιες ζώνες γλιστράνε και θέλουν την τρύπα πιο μέσα»!

Και όπως σας αναφέραμε μεγάλες αλλαγές στο σώμα της εδώ και πολλά χρόνια είναι ελάχιστες κι αυτό γιατί η Ελένη Μενεγάκη έχει πειθαρχία «στρατιώτη» όταν πρέπει να πετάξει από πάνω της μερικά παραπάνω κιλά που μπορεί να έχει πάρει και που το πιθανότερο είναι να μην είναι ορατά με την πρώτη ματιά αλλά να δυσκολεύουν εκείνη περισσότερο στο ντύσιμο της.

Η Ελένη λέει «ναι» στο καλό φαγητό, εξάλλου είναι και η ίδια εκπληκτική μαγείρισσα, επίσης λατρεύει όλες τις νοστιμιές, τα πικάντικα εδέσματα, ενώ έχει πει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην παγωμένη μπύρα και στο καλό κρασί, που συμπληρώνει ιδανικά ένα υπέροχο δείπνο στο τραπέζι.

Η ίδια έχει παραδεχτεί επίσης ότι έχει έναν καλό μεταβολισμό, που λειτουργεί άμεσα μόλις κόψει τα μακαρόνια (που λιμπίζεται πολύ συχνά!), γενικότερα τους υδατάνθρακες και τα τσιμπολογήματα, με αποτέλεσμα να επανέρχεται αμέσως στο φυσιολογικό της βάρος, που είναι τα 60 κιλά.

Δείτε τι είπε σήμερα, 11 Φεβρουαρίου για τα κιλά της!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved