Media

Έξαλλος ο Ορέστης Τζιόβας: «Τι να πεις ρε παιδί μου; Μην κάνετε αυτή την ερώτηση» (video)

Gossip-tv Team

Ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στην δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη. Όμως μία ερώτηση ήταν αρκετή για να δημιουργήσει ένταση στο πλατό.

Ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο και είχε συνεργαστεί.

Ο ηθοποιός ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής έγινε… έξαλλος και απάντησε με έντονο ύφος.

Αρχικά ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:«Με τον Δημήτρη Λιγνάδη είχαμε συνεργαστεί στην τελευταία του δουλειά. Από τη στιγμή που μπήκα στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής, το 2004, άκουσα πράγματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί τώρα μια κυβέρνηση να μην ακούσει αυτά τα πράγματα που άκουσα εγώ στο πρώτο έτος και να μην κάνει την ανάλογη έρευνα για ένα άτομο που του κάνει και απευθείας ανάθεση για μια θέση που υπάρχουν διαγωνιζόμενοι».

Όταν όμως ο Γιάννης Πουλόπουλος τον ρώτησε γιατί δεν μίλησε, εκείνος φανερά ενοχλημένος είπε: «Τι να πεις ρε παιδί μου; Μην κάνετε αυτή την ερώτηση. Για δικαιοσύνη μιλάμε, θα κάνεις καταγγελία για κάτι που δεν έχεις στοιχεία; Δεν μπορείς να κάνεις καταγγελία για μια φήμη».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved