Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στη 7χρονη Μαρίνα και το βεστιάριο με αποκριάτικες κοριτσίστικες στολές
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στη 7χρονη Μαρίνα και το βεστιάριο με αποκριάτικες κοριτσίστικες στολές

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στην κόρη της Μαρίνα.

Στη σημερινή (11/2) εκπομπή η Ελένη Μεναγάκη με αφορμή τις Απόκριες αναφέρθηκε στην κόρη της, Μαρίνα και αναρωτήθηκε αν τα παιδιά στην ηλικία των 6-7 ετών αντιλαμβάνονται τι είναι η Απόκριες.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε:«Δε ξέρω τώρα πια αν ντύνονται τα παιδάκια σας. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι οι Απόκριες όπως ήταν. Έχω τριάδα με διαφορετικά χρόνια. Η Μαρίνα με όλη αυτό το κλείσιμο που έχουμε φάει που δεν είναι ότι θα πας σε παιδικό πάρτι, θα πας μια βόλτα και θα δεις άλλα παιδάκια… αν είσαι κλεισμένος μέσα σε ένα σπίτι, δε γίνονται γιορτές, δε μαζεύονται άλλα παιδάκια, δε βάφεσαι, που να ξέρει η Μαρίνα που έχει φτάσει να γίνει επτά και έχει χάσει μια διετία από όλα αυτά;»

Και συμπλήρωσε:«Επειδή έχω στολές στο σπίτι από όλα αυτά τα χρόνια, μαζευόντουσαν, δεν τις πετάς τις στολές. Έχω ένα ωραίο βεστιάριο με στολές κοριτσίστικες και κατά καιρούς πάει και βάζει. Το θέμα όμως είναι καταλαβαίνει τι είναι Απόκριες για εμάς; Που είναι μέσα στα έθιμά μας, τι κάνουμε, τι τρώμε, γιατί ντυνόμαστε;»

Λίγα λεπτά αργότερα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως η ίδια ως παιδί πάντα ντυνόταν βασίλισσα.

«Εγώ τις περίμενα τις Απόκριες να βάλω, βασίλισσα, τέτοια πράγματα, πάντα έτσι ντυνόμουν, αν δεν ήταν βασίλισσα… Και κραγιόν… και μου έμεινε», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved