Αγαπημένες ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου κάθε Δευτέρα βράδυ στην ΕΡΤ1
Media

Αγαπημένες ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου κάθε Δευτέρα βράδυ στην ΕΡΤ1

Κωμωδίες και μιούζικαλ από την «χρυσή εποχή» του ελληνικού κινηματογράφου που χαράχθηκαν στη μνήμη και προσφέρουν μια γλυκιά νοσταλγία θα μεταδίδει η ΕΡΤ1 κάθε Δευτέρα στις 22:00 από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022. Σειρές που έχουν αφήσει εποχή!

Έπειτα από δέκα και πλέον χρόνια η ΕΡΤ ενέταξε στο πρόγραμμά της ελληνικές ταινίες, μεταξύ αυτών και της ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ, ταινίες αξέχαστες που αγαπήσαμε και συνεχίζουν να βλέπουν μικροί και μεγάλοι, ταινίες που σημείωσαν τεράστια εμπορική επιτυχία στον κινηματογράφο, ταινίες που παρακολουθούμε ακόμα και τόσα χρόνια μετά, με την ίδια ευχαρίστηση.

«Η ψεύτρα», «Μαριχουάνα στοπ», «Μια ζωή την έχουμε», «Ο φαντασμένος», «Ξύπνα Βασίλη», «Πέντε χιλιάδες ψέματα», «Ένα αστείο κορίτσι», «Η Μανταλένα», «Η Αλίκη Δικτάτωρ», «Ένας νομοταγής πολίτης», «Η αρχόντισσα και ο αλήτης» είναι μερικές από τις ταινίες που θα μας κρατούν συντροφιά κάθε Δευτέρα βράδυ και συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 με τη μετάδοση της ελληνικής ταινίας, «Η ψεύτρα».

«Η ψεύτρα»

Κωμωδία, παραγωγής 1963

Σκηνοθεσία-σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης

Δ/νση φωτογραφίας: Νίκος Δημόπουλος

Σκηνογράφος: Μάρκος Ζέρβας

Μουσική: Μίμης Πλέσσας

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Κώστας Βουτσάς, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Λαυρέντης Διανέλλος, Χλόη Λιάσκου, Βασίλης Καϊλας, Εύα Κουκούλη, Κατερίνα Γώγου

Υπόθεση: Η Μαίρη, ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, βάζει στοίχημα με τον πατέρα της ότι θα καταφέρει να «τυλίξει» τον διακεκριμένο γλύπτη Θάνο Σωτηρίου. Έτσι, υποδύεται την κόρη ενός φτωχού ταχυδρόμου με έξι παιδιά και ποζάρει σαν μοντέλο για τον γλύπτη.

Όταν ο Θάνος συνειδητοποιήσει την αλήθεια, ο έρωτάς τους θα υπερισχύσει της απάτης…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved