Η Ελένη Δήμου ξεδιπλώνει πτυχές από μια ζωή γεμάτη νότες στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος»
Media

Η Ελένη Δήμου ξεδιπλώνει πτυχές από μια ζωή γεμάτη νότες στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος»

Έχει τραγουδήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής δισκογραφίας και έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στη μουσική ιστορία της χώρας. Η Ελένη Δήμου έρχεται στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:15, για να ξεδιπλώσει πτυχές από μια ζωή γεμάτη νότες.

Εξηγεί γιατί θεωρεί τη θητεία της στο «Just The 2 Of Us» «σχολείο», αποκαλύπτει τι ζήτησε προκειμένου να συμμετάσχει, ενώ μιλάει για τη σοβαρή περιπέτειά της με τον κορωνοϊό και πώς βίωσε τη μοναξιά του νοσοκομείου.

Θυμάται τις συνεργασίες της με μεγάλους συνθέτες και ερμηνευτές, μιλάει για τις φιλίες που κράτησε από τον χώρο και διηγείται άγνωστα περιστατικά με τον Στέλιο Καζαντζίδη, τη Μαρινέλλα και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση.

Εξομολογείται ποιο από τα δεκάδες τραγούδια που έχει πει κατά καιρούς την εκφράζει περισσότερο, μιλάει για την αγάπη της στην αφρικανική μουσική, μας αποκαλύπτει ότι τραγούδησε το πρώτο ραπ κομμάτι στην Ελλάδα το 1989 και μας τραγουδάει στα… σουαχίλι.

Ακόμη, η μεγάλη ερμηνεύτρια μιλάει για τον άνδρα της, τον μουσικό παραγωγό και ηχολήπτη Άκη Γκολφίδη, για τον οποίο λέει ότι «έχει κλείσει θέση στον παράδεισο», και τον μονάκριβο γιο τους, ενώ αποκαλύπτει ποιο τραγούδι αφιερώνει στον καθένα τους.

Η Ελένη Δήμου έχει τόσες όμορφες ιστορίες όσες και τα τραγούδια της.

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης-Τάκης Γιαννούτσος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Έρρικα Ρούσσου, Μπέττυ Τσιακμάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Βοηθός διεύθυνσης παραγωγής: Βίνια Λυριτζή
Συντονισμός παραγωγής: Δημήτρης Κιτσικούδης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Νικολέτα Μακρή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved