Σπίτι με το MEGA: Το Twitter «ερωτεύτηκε» με τον Γιάννη Πάριο- «Υποκλίθηκαν» στις ερμηνείες του!
Media

Σπίτι με το MEGA: Το Twitter «ερωτεύτηκε» με τον Γιάννη Πάριο- «Υποκλίθηκαν» στις ερμηνείες του!

Σπίτι με το MEGA: Ο Γιάννης Πάριος μάγεψε τους τηλεθεατές, οι οποίοι δεν μπόρεσαν με τίποτα να αντισταθούν στο πηγαίο του συναίσθημα, που τον καθιστά και μοναδικό. 

Είναι η αγαπημένη μουσική εκπομπή, η οποία ξεκίνησε κατά την διάρκεια της πρώτης καραντίνας και, από εκείνη την στιγμή, έχει φιλοξενήσει τους μεγαλύτερους έλληνες καλλιτέχνες, με τους τηλεθεατές να την παρακολουθούν συνεχώς, θαυμάζοντας τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Η σημερινή βραδιά στο Σπίτι με το MEGA (12-2) ήταν σίγουρα ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε, εν όψει της παραμονής της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου και των ερωτευμένων. Ο Γιάννης Πάριος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, με τον ίδιο να είναι πρωταγωνιστής της μουσικής αυτής βραδιάς, πραγματοποιώντας μια από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις του. Ο αγαπημένος ερμηνευτής έχει συμπληρώσει πολλές δεκαετίες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, με τη μουσική του να αποτελεί για πολλούς σήμα κατατεθέν, για πολλές στιγμές της ζωής τους: από έναν πολύ δυνατό έρωτα, μέχρι και τον πιο οδυνηρό χωρισμό.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως πολλοί είναι εκείνοι, που εχουν δηλώσει πως ο Γιάννης Πάριος ξέρει "να τραγουδάει τον έρωτα" με τρόπο μοναδικό και εκεί έγκειται και η διαφορετικότητά του. Για αυτόν τον λόγο άλλωστε τον αγαπάμε και δεν μπορούμε ποτέ να σταματήσουμε να ακούμε τα τραγούδια του. Στο Σπίτι με το MEGA επέλεξε να ερμηνεύσει μερικά από τα πιο ερωτικά του κομμάτια, αποδεικνύοντας πως όσα χρόνια και να περάσουν, η φωνή του παραμένει αναλλοίωτη και το συναίσθημα του ακόμα πιο έντονο από την πρώτη στιγμή.

Το Twitter "ξενύχτισε" το Σάββατο μπροστά από τους τηλεοπτικούς δέκτες, μιας και ο Γιάννης Πάριος και τα τραγούδια του, τους έφερε στο μυαλό πολλές αναμνήσεις, καθηλώνοντας τους. Σίγουρα, πολλοί ήταν εκείνοι, που σιγοτραγούδησαν μαζί του, υποκλινόμενοι για ακόμα μια φορά σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, που έχουν υπάρξει στην Ελλάδα.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά Tweets της σημερινής βραδιάς:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved