Ειρήνη Νικολοπούλου: Η τούμπα του Παβαρότι και η κινηματογραφική συνέντευξη με τον Αραφάτ
Media

Ειρήνη Νικολοπούλου: Η τούμπα του Παβαρότι και η κινηματογραφική συνέντευξη με τον Αραφάτ

H Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Πάμε Δανάη για το πρώτο δελτίο ειδήσεων, την τούμπα του Παβαρότι και την κινηματογραφική συνέντευξη με τον Αραφάτ.

«Αυτό που θυμάμαι από το πρώτο μου δελτίο στην ΕΡΤ2 είναι ότι είπα ‘χαίρετε’ και στις 3 κάμερες του στούντιο. Φόραγα ένα πάρα πολύ φαρδύ σακάκι. Ήταν τελείως λάθος σαν παλτό. Ήταν πολλά τα δύσκολα που αντιμετώπισα στα δελτία ειδήσεων. Απ’ τις πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν κηρύχθηκε ο πόλεμος του Κόλπου», είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

«Το πιο δύσκολο για μένα ήταν ο θάνατος της Νταϊάνα το 1997 στο Λονδίνο. Στάθηκα στο ύψος των περιστάσεων δίπλα σε γίγαντες της παγκόσμιας τηλεόρασης. Όταν γύρισα στην Ελλάδα, αντί να πάρω τα εύσημα, είχε εξαφανιστεί το όνομά μου από τα δελτία ειδήσεων».

Για τον Παβαρότι λέει: «Με τον Λουτσιάνο Παβαρότι είχαμε κάνει μια συναρπαστική συνέντευξη. Ήταν τόσο υπέρβαρος που δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος του. Έπεσε μπροστά μου όταν ξεκίνησε η συνέντευξη», σημειώνει, ενώ για τον Αραφάτ λέει:

«Η αποκλειστική συνέντευξη με τον Αραφάτ έκλεισε μετά από χρόνια αναμονής. Έπρεπε να με εμπιστευθούν οι Παλαιστίνιοι πρώτα. Με τον Αραφάτ ήταν μια κινηματογραφική συνέντευξη. Τα ξένα media τον αποκαλούσαν τρομοκράτη και εγώ ήμουν μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο. Ήμουν με τα ρόλεϊ στα μαλλιά και μου είπαν σε 10 λεπτά θα ξεκινήσει η συνέντευξη. Ξεκίνησα τη συνέντευξη με τους bodyguard να έχουν προτεταμένα τα όπλα. Η συνέντευξη έκλεισε με μια τεράστια αγκαλιά και με δάκρυα».

Όσο για την σχέση της πλέον με την τηλεόραση; «Ο έρωτας με την τηλεόραση έχει τελείως ξεφτίσει. Θα ήταν ξαναζεσταμένο φαγητό γι’ αυτό δεν τη θέλω».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved