MasterChef: Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε - Η Μαργαρίτα επιστρέφει στο παιχνίδι
Media

MasterChef: Η στιγμή που όλοι περίμεναν έφτασε - Η Μαργαρίτα επιστρέφει στο παιχνίδι

MasterChef: Η στιγμή, που όλοι περίμεναν, έφτασε και το μαγειρικό ταξίδι του MasterChef 2022 ξεκινά επίσημα για τους 24 επίδοξους διεκδικητές του φετινού τίτλου, που κατάφεραν, μέσα από απαιτητικές μαγειρικές δοκιμασίες, να κερδίσουν την είσοδο τους στον διαγωνισμό.

Όλοι έρχονται με ανυπομονησία και ενθουσιασμό για να λύσουν το «μυστήριο» του πρώτου Mystery Box της χρονιάς και να ολοκληρώσουν την ημέρα με ένα ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας.

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι διαγωνιζόμενοι, υποδέχονται με χαρά και ενθουσιασμό στην κουζίνα του MasterChef 2022 μια πολυαγαπημένη καλεσμένη, που γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τις υψηλές απαιτήσεις του διαγωνισμού. Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef Μαργαρίτα Νικολαϊδη, επιστρέφει για να δώσει το «βάπτισμα του πυρός» και να διεγείρει τη μαγειρική σκέψη και φαντασία των νέων επίδοξων MasterChef.

Κάποιοι επιλέγουν να κινηθούν σε γνώριμα μαγειρικά μονοπάτια, άλλοι θεωρούν ότι είναι μια ασφαλής ευκαιρία να πειραματιστούν και κάποιοι είναι αποφασισμένοι να ξεχωρίσουν από την πρώτη στιγμή με τις μαγειρικές τους δημιουργίες.

Η δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας έρχεται να δυσκολέψει τα πράγματα και να υπογραμμίσει τη σημαντικότητα κάθε δοκιμασίας, αφού οι επιλογές του νικητή του Mystery Box μπορεί να αποβούν σωτήριες ή ολέθριες. Πρωτοτυπία, ευρηματικότητα, σωστή τεχνική και γεύση, θα δώσουν σε έναν διαγωνιζόμενο τη νίκη και το μεγαλύτερο, ίσως ως τώρα, πλεονέκτημα στην ιστορία του διαγωνισμού.

Οι διαγωνιζόμενοι με τα χειρότερα πιάτα της ημέρας θα οδηγηθούν σε δοκιμασία αποχώρησης για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Όπως αποδεικνύεται, η δοκιμασία δεν είναι εύκολη υπόθεση και η έλλειψη ψυχραιμίας και έμπνευσης θα φέρουν απογοήτευση.

Ποιος ή ποια θα καταφέρει να πάρει άριστα με τόνο από τους τρεις chef κριτές και ποιοι θα φανούν μαγειρικά «άτονοι» στο πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας της χρονιάς;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved