Άγριες μέλισσες: Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Ακύλα και την ρατσίστρια Αιμιλία
Media

Άγριες μέλισσες: Έξαλλοι οι τηλεθεατές με τον Ακύλα και την ρατσίστρια Αιμιλία

Άγριες μέλισσες: Στο επεισόδιο της Δευτέρας (14/2), ο Ζάχος ζήτησε απ’ τον Ντούνια να κλείσει την εφημερίδα του Πέτρου.

Tην επόμενη μέρα ο Πέτρος δέχτηκε στο γραφείο του μια επίσκεψη που τον έβαλε σε μεγάλους μπελάδες.Η σχέση του Δούκα με την Αντιγόνη οδηγήθηκε οριστικά στη λήξη της. Η έλευση του Ζαχαρία στο σχολείο προκάλεσε τριγμούς ανάμεσα στην Αιμιλία και τα παιδιά.

Ωστόσο, το φανατικό κοινό που παρακολουθεί καθημερινά τα επεισόδια της σειράς Άγριες μέλισσες έγινε έξαλλο τόσο με τον Ακύλα όσο εκείνος μιλούσε με τη Ζωή όσο -πολύ περισσότερο- και με την δασκάλα Αιμιλία που εκτός των άλλων έδειξε ότι είναι και ρατσίστρια. Η συμπεριφορά της απέναντι στον Ζαχαρία ήταν απαράδεκτη και ακόμα και αν τα παιδιά ήθελαν να έρθουν κοντά του εκείνη έδειξε για άλλη μια φορά τον σκληρό της χαρακτήρα.

Δείτε τι γράφτηκε στο Twitter στη gallery που ακολουθεί:

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Άγριες μέλισσες θα δούμε...

Οι αρραβώνες του Νικηφόρου και της Ρένας οδηγούνται σε καταστροφή, μετά την εμφάνιση της Δρόσως.
Θα καταφέρει ο Νικηφόρος ν’ αντιστρέψει το κλίμα; Ο Σέργιος οργανώνει ένα σχέδιο με τους συμμαθητές του, που θα φέρει εκτός ορίων την Αιμιλία. Ο Πέτρος παραπέμπεται σε δίκη και η εφημερίδα κλείνει μετά την παγίδα που του έστησε ο Ζάχος με τον Ντούνια.

Ο Πέτρος, όμως, θα ανακαλύψει σύντομα τον ηθικό αυτουργό. Ο Κυριάκος παίρνει μια πληροφορία που θα εκτροχιάσει τη σχέση του με την Ουρανία. Μια συνάντηση της Δρόσως με τη Ρένα, θα περιπλέξει ακόμα περισσότερες τις σχέσεις όλων. Η ανεύρεση ενός πτώματος θ’ ανοίξει μια υπόθεση που δεν βρήκε ποτέ δικαίωση…

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved