Σε ξένα χέρια: Η Διώνη άλλον περιμένει κρυφά στο δωμάτιο της και άλλος εμφανίζεται
Media

Σε ξένα χέρια: Η Διώνη άλλον περιμένει κρυφά στο δωμάτιο της και άλλος εμφανίζεται

Σε ξένα χέρια: Η Τόνια αντιλαμβάνεται ότι η Σούλα δεν φτιάχνει τη ζωή της με τον Φεγκούδη, προκειμένου να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην ίδια και στον Μάνο.

Ο Φεγκούδης δέχεται μία επαγγελματική πρόταση από τη Σκορδίλω που τον αφήνει άφωνο, ενώ η Διώνη άλλον περιμένει κρυφά στο δωμάτιο της και άλλος εμφανίζεται.

Η Τόνια αντιλαμβάνεται ότι η Σούλα δεν φτιάχνει τη ζωή της με τον Φεγκούδη, προκειμένου να μη δημιουργήσει πρόβλημα στην ίδια και στον Μάνο, ενώ η Πελαγία προσεγγίζει με ύπουλο τρόπο τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Χρύσανθο.

Θα καταφέρει ο Φλοριάν να αποσπάσει τα χρήματα που θέλει από τον Μάνο; Για ποιο λόγο ελευθερώνει η αστυνομία τον Ταρζάν;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Τραβιάτα επιμένει στην αύξηση κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί στη Φεγκούδης Σνακς. Ο Μάνος πηγαίνει να συναντήσει τον Φλοριάν, ο οποίος τον «στήνει».

Η Σκορδίλω λιγώνεται με τον Φεγκούδη ο οποίος θα παίξει μαζί της μπας και πάρει το ποσοστό. Ο Χρύσανθος μαθαίνει ότι τον κατηγορούν για άσεμνες συμπεριφορές, ενώ η Πελαγία είναι να σκάσει που δεν έγιναν σε εκείνη.

Πως θα αντιδράσει ο Μάνος όταν θα συναντηθεί τελικά με τον Φλοριάν;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved