Τα ονόματα που συζητιούνται για το νέο ριάλιτι «Asia Express» του Star
Media

Τα ονόματα που συζητιούνται για το νέο ριάλιτι «Asia Express» του Star

Με φόρα έρχεται το «Asia Express» στο Star που θα παρουσιάσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

O δημοφιλής παρουσιαστής του «Τροχού της τύχης» Πέτρος Πολυχρονίδης, ως γνωστόν, θα παρουσιάσει το νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, που θα διεξαχθεί σε χώρες της Ασίας, από τον Βιετνάμ, την Κίνα και την Ταϊλάνδη έως την Καμπότζη και το Λάος.

Ποιοι θα είναι όμως οι παίκτες του ριάλιτι; Ποιοι θα κληθούν να ζήσουν σε μια χώρα της Ασίας με ένα ευρώ την ημέρα και να περάσουν τα σύνορα; Να ζητήσουν βοήθεια, να φάνε, να κοιμηθούν, να ταξιδέψουν και να φτάσουν κοντά στο έπαθλο; Φίλοι; Σύντροφοι; Συνάδελφοι; Συγγενείς; Ο,τι κι αν ενώνει τα διάσημα ζευγάρια, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δυνατό για να γράψουν μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο και να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής στο… Asia Express.

Το ριάλιτι μπορεί να έχει ένα… άρωμα από την ταξιδιωτική παραγωγή «Κοσμογυρισμένοι», που πάλι είχε προβληθεί από το Star, αλλά είναι κομματάκι πιο δύσκολο!

Μέχρι στιγμής, τα πρώτα ονόματα που έχουν συζητήσει με την παραγωγή είναι ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας και η σύζυγός του, φωτογράφος Ρούλα Ρέβη. Αν και ο καλλιτέχνης δείχνει κάπως διστακτικός με την πρόταση αυτή, η Ρούλα είναι πιο θερμή, διότι το project την ενδιαφέρει ως φωτογράφο.

Με βάση όσα ακούγονται, ένα ακόμη ζευγάρι που έχει συζητήσει με το κανάλι είναι ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ με την αγαπημένη του Βαλεντίνη Παπαδάκη. Τα ονόματα των διαγωνιζομένων αναμένεται να ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Μέσα σε αυτά είναι και ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής με την κόρη του Κόνι Μεταξά.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved