Χριστίνα Σούζη: Τα ονόματα για τις κακοκαιρίες και η πρόγνωση – «Τσαντίστηκα που μας έριξαν ευθύνες»
Media

Χριστίνα Σούζη: Τα ονόματα για τις κακοκαιρίες και η πρόγνωση – «Τσαντίστηκα που μας έριξαν ευθύνες»

Η μετεωρολόγος, Χριστίνα Σούζη μίλησε στην εκπομπή, The 2night show για την πρόγνωση του καιρού και τα ονόματα της κακοκαιρίας.

Αρχικά μίλησε και για την πρόσφατη κακοκαιρία «Ελπίδα»: «Είπαμε ότι θα χιονίσει από το πρωί που από το μεσημέρι οι χιονοπτώσεις θα είναι εντονότερες. Η πρόγνωση για την κακοκαιρία και το χιόνι ήταν σωστή. Πώς εγώ είχα ενημερώσει τον ΣΚΑΪ από την προηγούμενη μέρα και είχε στείλει τα συνεργεία;»

Και ανέφερε: «Τσαντίστηκα που μας έριξαν ευθύνες. Δεν πετυχαίνουμε πάντα αλλά στη συγκεκριμένη κακοκαιρία φαινόταν από τρεις τέσσερις μέρες πώς θα έρθει. Τα λέγαμε όλοι σχεδόν από την αρχή της εβδομάδας. Δεν υπήρχε μετεωρολόγος που να λέει κάτι άλλο».

Και τόνισε: «Ο καιρός έχει αλλάξει. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι πιο συχνά. Προφανώς και υπάρχει κλιματική αλλαγή. Δεν είμαι κλιματολόγος, είμαι προγνώστης αλλά έχω διαβάσει.

Οι μετεωρολόγοι μπορούν να προβλέψουν τον καιρό μέχρι μια βδομάδα νωρίτερα. Από κει και πέρα οι προγνώσεις δείχνουν απλώς τις τάσεις.

Κάθε κακοκαιρία που έρχεται και θέλει την αμέριστη προσοχή του εγκεφάλου μου για μένα θεωρείται δύσκολη».

Και αποκάλυψε: «Η ΕΜΥ βγάζει τα ονόματα των κακοκαιριών. Πρώτα ήταν το Αστεροσκοπείο, τώρα τα δίνει η ΕΜΥ. Όλες οι μετεωρολογικές υπηρεσίες της Ευρώπης βγάζουν τα ονόματα για τις κακοκαιρίες. Εμείς είμαστε στην ίδια ομάδα με την Κύπρο και το Ισραήλ. Το «Ελπίδα» δεν βγήκε από εμάς, βγήκε από την Κύπρο ή το Ισραήλ. Ξέρω και τα επόμενα ονόματα, αλλά δεν τα θυμάμαι»!

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή, The 2night show!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved